Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, novostavba rodinný dom Opoj, Trnava

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj novostavbu 5 izbového nízkoenergetického rodinného domu s prekrásnou záhradou na pozemku o rozlohe 728m² na novej ulici v Opoji, smer Majcichov.
Dom je typu bungalov, dvojpodlažný, skolaudovaný v roku 2010 a predáva sa s kompletným zariadením.
Záhrada je rozdelená antickým priečelím na okrasnú časť a úžitkovú časť. Tento originálny prvok plní aj funkciu vetrolamu pre dominantu celej záhrady – exluzívny prelivový murovaný vyhrievaný bazén s protiprúdom so slanou vodou. Pre deti je postavené komplet detské ihrisko s kúpacím jazierkom, jaskyňou a vodopádom. Treba vidieť. Na relax slúži aj vonkajšia vírivka. Pozemok je oplotený plným múrom.
V dome sú použité moderné inteligentné elektroinštalačné komponenty (automatické svetlá, vypínače, zásuvky, markíza, alarm Jablotron, domový videotelefón, WIFI, SAT, všetky brány na DO, kamerový systém s 30 dňovým záznamom na server a s výstupom na android, iphone a PC – jednoduché na obsluhu).
Zastavaná plocha domu je 160m².
Celková úžitková plocha domu je 261m²:
• prízemie – obytná časť a garáž 141m²
• poschodie – neobytná časť 120m²
Dom je postavený ako nízkoenergetický - tvárnice Ytong Lambda, zateplený min.10cm po celom obvode (steny, stropy, podlaha, v podkroví 25cm) a obložené umelým kameňom. V obytnej časti domu je podlahové vykurovanie a je napojené na tepelné čerpadlo DAIKIN Altherma (slúži aj na ohrev vody v bazéne). Ako záložný zdroj tepla je k dispozícii obojstranný krb s núteným obehom tepla do každej miestnosti a samostatné klimatizácie DAIKIN Ururu Sarara (kúrenie, chladenie, ventilácia). Použitím strešného systému Decra vznikol v podkroví veľkorysý priestor pre spoločenskú miestnosť (45m²), kuchyňu (12m²), toaletu a skladový priestor (63m²). Spoločenská miestnosť je využívaná ako domáce kino s HD projektorom s uhlopriečkou 280 cm a 7 kanálovým zvukovým systémom Yamaha. Nachádza sa v nej aj veľký 8 stopový biliardový stôl a magnetický eliptický trenažér.
Dispozičné riešenie: Vstupná chodba s dostatočne veľkým úložným priestorom (6,9m²), dve kúpeľne (v jednej je hydromasážna vaňa a WC (7,9m²), v druhej je hydromasážny box s parnou saunou a WC(4,9m²)), kuchyňa (11,25m²) s komplet vstavanými spotrebičmi ARISTON a americkou chladničkou, obývacia izba (30,5m²), chodba (5,7m²) so šatníkom, spálňa (17,8m²), detská izba (14,3m²), hosťovská izba (12,3m²) a tri samostatné terasy (50 m²). Okná a dvere sú plastové fi. Fenestra so sieťkami proti hmyzu. V celom dome je dlažba okrem izieb s plávajúcou podlahou. Terasa, okolie bazéna a jacuzzi je pokrytá tropickým drevom BANKIRAI. Na niektorých stenách je dekoračná farba – marocký šťuk. Príprava na rekuperačnú jednotku - 25m zemný kolektor od drevenej studne do garáže. V záhrade je automatický zavlažovací systém so sprinklermi. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka a kanalizácia. Plynová prípojka je ukončená na pozemku, ale nie je využitá z dôvodu nižšej sadzby el.energie pre plno elektrifikovanú domácnosť.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
35115 * 260000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia