Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Mýto pod Ďumbierom - NOVOSTAVBA - ZNÍŽENÁ CENA + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj 3-podlažný novopostavený exkluzívny rekreačný dom pred dokončením / hrubá stavba, kvalitné plastové okná s trojsklom, šindľová strecha, exkluzívne drevené stropy z opracovaných hranolov/ v atraktívnom horskom prostredí nad obcou Mýto pod Ďumbierom. Dom je postavený podľa architektonicky spracovanej vizualizácie, 460 m² úžitkovej plochy vrátane podkrovia a veľkých slnečných terás s výhľadom na Ďumbier a hrebeň Nízkych Tatier. Je postavený v tichej lokalite na odvodnenom a spevnenom mierne svahovitom pozemku s rozlohou 689 m² s rýchlym prístupom z hlavnej cesty. Na prvom podlaží sa nachádza vchod, zádverie, technické miestnosti, WC, spoločenská miestnosť s výstupom na terasu (140 m²) a priestor na parkovacie miesta, krytého terasou druhého podlažia. Na druhom a treťom podlaží sú samostatné obytné priestory s dvoma samostatnými vchodom, je dispozične riešené ako 3-izbový byt mezonetového typu s veľkou obývacou halou spojenou s kuchyňou s výstupom na veľkú presklenenú terasu a troch izieb s WC a kúpeľňou v podkroví 160 m² + 40 m². V južnej časti domu sú dva samostatné 2-izbové apartmány o rozlohe 120 m² so samostatným vchodom. V cene je dokončenie domu do 45 dní, ktoré bude pozostávať : omietky, maľovka, krb s obkladom (75CM), laminátové podlahy, elektrické konvektory, dvere, obklad kúpeľne, (sanita nie je v cene iba práca), drevené balkóny, zateplenie 10cm polystyrén, biela fasáda, spevnenie plôch pri dome cca 30m², elektrické žalúzie. Lokalita je výnimočná svojou nadmorskou výškou, doslova v lone prírody, čo cítiť na čerstvom vzduchu a pozitívnej energii v susedstve podobných nehnuteľností. Región Nízkych Tatier tu ponúka milovníkom prírody a aktívneho oddychu množstvo možností na relax. V tesnej blízkosti domu sú známe a kvalitne upravované lyžiarske zjazdovky Mýto a Chopok, cykloturistické chodníky, 18.jamkové golfové ihrisko Tále a množstvo wellness centier. Ponúkanú nehnuteľnosť doporučujeme, ako skvelú investíciu s úžasnými možnosťami oddychu v tomto nádhernom vysokohorskom prostredí.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
42885 annanociarova[at]haloreality.sk 230000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia