Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, jednoizbový byt Malinovo, Tri vody - NOVOSTAVBA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj veľmi pekný kompletne zariadený jednoizbový byt v novostavbe z roku 2017 vo výnimočnom rezidenčnom projekte Tri vody, Malinovo.
------
BYT a ZARIADENIE:
Byt sa nachádza na 2. poschodí z 3 v bytovom dome- viladome s výťahom. Celková podlahová plocha bytu vrátane pivničnej kobky/ komory umiestnenej na poschodí je 39,45 m² plus balkón 5,35 m².
Byt je priestranný a má veľmi praktickú dispozíciu. Pozostáva z predsiene, obytnej izby spojenej s kuchyňou, a kúpeľne spojenej s WC. Byt je rohový, veľké okná sú do dvoch strán, vďaka čomu je byt krásne presvetlený a kuchyňa má prirodzené vetranie. V byte je samostatné kúrenie a ohrev teplej vody, nízke náklady na bývanie. Elektrické podlahové kúrenie je možné regulovať zvlášť v izbe a zvlášť v kúpeľni.

Byt je prakticky a kvalitne zariadený, predáva sa so všetkým zariadením - pekná a praktická kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi - indukčná varná doska, digestor, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, rozkladací gauč, praktická vyklápacia posteľ- jednolôžko, predsieňový nábytok, vstavaná skriňa, stôl, stoličky. Na oknách sú namontované vonkajšie elektrické žalúzie.
------

LOKALITA:

Rezidenčný rezort Tri vody Malinovo poskytuje svojim obyvateľom veľmi pokojné a príjemné bývanie s množstvom zelene. Centrálnu časť tvoria tri umelo vybudované jazerá, medzi nimi sa nachádza obchodné centrum Galéria s rôznymi prevádzkami, kde nájdete potraviny, kaviareň, reštauráciu, služby. V okolí jazier sú vybudované chodníky s lavičkami, množstvo zelene, detské ihrisko, workoutové ihrisko.
V tesnej blízkosti jazera je postavených 9 štvorpodlažných viladomov (v každom cca 17 bytov), širšie okolie je zastavané rodinnými domami.
Málopodlažná bytová zástavba a zástavba rodinných domov v kombinácii sa jazerami, promenádou a zeleňou vytvára veľmi príjemnú mikroklímu a umožňuje komunitné bývanie a budovanie susedských vzťahov.
Bonusom je možnosť ako člen občianskeho združenia využívať jedno z jazier na kúpanie.
V tesnej blízkosti rezortu sa nachádza materská škôlka.

Obec Malinovo ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, vďaka blízkosti a dobrej dostupnosti hlavného mesta ide o obľúbenú a dynamicky sa rozvíjajúcu lokalitu.
Zastávka SAD je v tesnej blízkosti rezortu.
------
CELKOVÉ HODNOTENIE: Veľmi pekný byt, v ktorom sa bude príjemne bývať. Výborná ponuka, krásne prostredie, všetko zariadenie ako nové, stačí sa len nasťahovať. Ponuka určite osloví aj klientov s vysokými nárokmi na kvalitu bývania. Vrelo odporúčam a teším sa na obhliadku.

"Krásny vkusne a prakticky zariadený byt v krásnom prostredí vo viladome"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
55533 jananejedlikova[at]haloreality.sk 112500
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia