Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Levice, ideálny aj pre podnikateľské účely alebo viacgeneračné bývanie

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na predaj veľmi zaujímavý a na užívanie okamžite pripravený 4 izbový rodinný dom s menším udržiavaným pozemkom s garážou v obľúbenej časti mesta Levice, v jeho širšom centre.

Rodinný dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 331 m² (kvôli atypickému tvaru orientačne š 15 x d 22 m), zastavaná plocha domu je 142 m², zastavaná plocha garáže 16 m². Uvedená celková rozloha pozemku je charakterizovaná ako zastavaná plocha a nádvorie.

Pôvodná stavba, ktorej vek nebol dokladovaný, je zhotovená z pálenej tehly, strecha sedlová a čiastočne plochá s krytinou plech je nová nad celým domom.

Dispozíciu rodinného domu je možné poňať ako 2 bytové/podnikateľské jednotky, keďže 2 časti domu sú od seba oddelené, a to konkrétne:

1. časť domu:
- vstupná chodba, 1 menšia miestnosť využiteľná ako šatník, v prípade podnikateľského účelu ako menšia kancelária, recepcia, archivačná miestnosť, sanitačná miestnosť, technická miestnosť, 2 samostatné nepriechodné obytné miestnosti, 1 priechodná miestnosť, ktorá môže v prípade využitia na bývanie slúžiť ako kuchyňa s obývacou miestnosťou, v prípade podnikateľského zámeru ako čakáreň alebo iná kontaktná miestnosť, kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou.
Priestory tejto časti domu sú prispôsobené aktuálnemu využívaniu, a preto je možné dispozíciu meniť vzhľadom na sadrokartónové priečky medzi miestnosťami.

2. časť domu:
- malá vstupná chodba, 1 menšia miestnosť, 1 veľká miestnosť s vlastnou toaletou a vodovodnou prípojkou.

Stav nehnuteľnosti:

Interiér oboch častí domu prešiel rekonštrukciou, v celom dome bola realizovaná nová elektroinštalácia, znížené sadrokartónové stropy s bodovým osvetlením, laminátové podlahy v oboch častiach domu (vyžiadajú výmenu), boli vymenené plastové okná s vnútornými žalúziami, osadený bol nový plynový kotol s rozvodmi do radiátorov zn. Viesmann, stierky, nová strešná krytina. Dom je suchý a zdravý, ihneď obývateľný alebo okamžite využiteľný pre podnikateľské účely.

Celý dom má fasádu omietnutú, s príjemnou farbou maľovky, nebol izolovaný.

IS - dom je napojený na elektrinu, plyn, mestský vodovod a kanalizáciu.
Zdrojom úžitkovej vody bola v minulosti studňa, avšak na pozemku je aktuálne zaslepená.

Vykurovanie domu zabezpečuje spomenutý plynový kotol a radiátory.
Ohrev teplej vody zabezpečuje taktiež plynový kotol.

Celkové náklady na prevádzku budovy predstavujú približne 250 eur/mes. (plyn + elektrina).

Za rodinným domom sa nachádza menší pozemok, ktorého súčasťou je murovaná garáž, okrasný porast a vjazd do dvora priamo z ulice.

Pozemok je kompletne oplotený, susedia bezproblémoví.

Nehnuteľnosť bude k dispozícii novému majiteľovi v termíne podľa dohody.

Príjazdová mestská asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k domu, ako aj parkovanie, pred bránou domu zaparkuje niekoľko osobných vozidiel, vo dvore pohodlne 2 vozidlá, ďalšiu možnosť parkovania ponúka garáž využiteľná aj na úschovu náradia alebo potrebného príslušenstva podľa účelu využitia.

Občianska vybavenosť mesta je na skok pešou chôdzou od domu, v blízkosti školy, materské školy, inštitúcie, nákupné centrá a možnosti, centrum mesta, mestské parky, ihriská, športoviská.

Poloha nehnuteľnosti je frekventovaná a pre verejnosť dobre známa, práve vzhľadom na túto skutočnosť sa tento dom javí ako skvelá investičná príležitosť.

Dom je možné využiť okrem viacgeneračného bývania aj na podnikateľské účely (bývanie s vlastnou kanceláriou, kancelárie, ambulancie, menšia dielňa, kontaktné centrum, kaderníctvo, kozmetické a estetické salóny a pod.).

Vzhľadom na stav nehnuteľnosti, zaujímavú cenu vzhľadom na polohu takmer v centre mesta Levice, možnosť zmeny dispozície podľa svojich predstáv, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam.

V prípade vážneho záujmu a seriózneho jednania dohoda na cene možná.

Cena nehnuteľnosti zahŕňa kompletný právny servis vrátane hypotekárneho poradenstva a správnych poplatkov.

Viac informácií Vám rada poskytnem pri osobnej prehliadke, neváhajte ma kontaktovať.

"Príjemné prostredie pre podnikanie aj bývanie v širšom centre Levíc"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62472
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62885 juditajanickova[at]haloreality.sk 228900
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62472
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia