Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Levice, Rybníky III, dispozične upravený na 3 izbový - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Za bezkonkurenčnú cenu vám ponúkame na predaj veľký, čiastočne zrekonštruovaný 2 izbový byt na okraji sídliska Rybníky III. v Leviciach.

Celková rozloha bytu je 62 m² (+ lodžia orientačne 3 m²) a nachádza sa v 12 poschodovom bytovom dome.

DISPOZÍCIA BYTU:

vstupná chodba, priestranná obývacia izba, 2 nepriechodné spálne, kuchyňa s lodžiou, kumbál, chodba vedúca do jednej zo spální, kuchyne a smerujúca tiež do kúpeľne a samostatnej toalety.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

byt prešiel pred časom čiastočnou rekonštrukciou, vrámci ktorej boli vymenené plastové okná so žalúziami, bytové jadro - kúpeľňa a toaleta obložené obkladom a dlažbou, v chodbách dlažba, v obytných miestnostiach a kuchyni laminátová podlaha. Zmenená bola aj dispozícia bytu, nakoľko jedna z obytných miestností bola rozdelená na dve, čím sa z pôvodne 2 izbového bytu stal 3 izbový.
V jednej z novovzniknutých obytných miestností je potrebné dokončiť elektroinštaláciu - doviesť rozvody do predpripraveného vypínača a zrealizovať rozvod pre svietidlo v strope. Táto miestnosť je jemne presvetlená sklobetónovými blokmi z vedľajšej izby s oknom.
Steny miestností pokrývajú omietky. Kuchynská linka je zachovalá.
Aktuálne byt vyžiaduje rekonštrukciu bytového jadra, nakoľko obklad už na niektorých miestach opadáva. Taktiež 2 z miestností (kuchyňa a jedna zo spální) budú vyžadovať čiastočnú úpravu omietky na miestach, kde sa pred realizáciou omietok nachádzal vstavaný nábytok alebo sadrokartónové sokle.

Byt je toho času zariadený tak, ako je zobrazené na fotkách, je teda takmer kompletne vyprataný.

Mesačné náklady na bývanie v byte predstavujú celkom 220 eur (nájom je navýšený s ročným preplatkom cca 600 eur, elektrina, plyn).

K bytu prislúcha pivnica a možnosť využívať spoločné priestory kočikárne.

Bytový dom prešiel taktiež rekonštrukciou, fasáda bola obnovená s novou maľovkou, zrekonštruované boli lodžie, vchod do bytového domu je na čip. V bytovom dome boli vymenené rozvody plynu a vody, obyvateľom slúžia 2 nové moderné výťahy, z toho jeden nákladný.

Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa a pre predaj bude voľná v čase podľa dohody.
Hľadáme záujemcu o byt, ktorý disponuje časťou kúpnej ceny v hotovosti, viac informácií poskytnem na osobnej obhliadke, prípadne telefonicky.

LOKALITA:

okolie bytového domu ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - škola, škôlka, predajňa potravín, pošta, pohostinstvá, zastávka MHD, športoviská a ihriská. Neďaleko aj poliklinika.
Centrum mesta je vzdialené 15-20 min. pešou chôdzou od bytového domu.

VÝHODY:

- bezkonkurenčná cena, aj napriek potrebe úprav v byte (rekonštrukcia podľa vlastných predstáv)
- dispozičná úprava bytu na 3 izbový byt poskytne pohodlné bývanie aj rodine s deťmi
- orientácia bytu je výhodou, vstávate s východom slnka a v poobedných hodinách oddychujete v tieni
- bezproblémoví susedia
- súkromná vstupná chodba pred dverami bytu pre troch majiteľov bytov
- moderné sídlisko s kompletnou občianskou vybavenosťou

Ak vás táto ponuka zaujala, ďalšie otázky rada zodpoviem pri osobnej obhliadke, neváhajte ma kontaktovať.

"Veľký 2 izbový byt v Leviciach za bezkonkurenčnú cenu!"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62469
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
63114 juditajanickova[at]haloreality.sk 57500
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62469
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia