Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, rodinný dom Leštiny, okres Dolný Kubín - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj trojpodlažný rodinný dom s garážou, altánkom s pivnicou v tichej malebnej oravskej obci Leštiny, vzdialenej len 6 km od okresného mesta Dolný Kubín. K domu prislúcha svahovitý pozemok so záhradou o výmere 931 m² orientovaný na juh a nachádza sa na ňom klenbová pivnica, na ktorej stojí altánok.

STAV A POPIS DOMU:
Dom je postavený z kvadry a betónovej kvadry z vnútorným zateplením. Dom je zároveň zateplený zvonku polystyrénom o hrúbke 5 cm. Strecha je sedlová s plechovou krytinou. Okná plastové, podlahy plávajúce laminátové a dlažba. Kúrenie je ústredné s plechovými radiátormi a napojené na peletkový kotol. Dom je napojený na verejný vodovod. Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler prepojený s kotlom na peletky. Odpad je riešený chemickou čističkou.

Dom bol kolaudovaný v roku 1998 a v priebehu času prešiel čiastočnou ale rozsiahlou rekonštrukciou. V roku 2010 bola urobená nová plechová strecha. V roku 2018 boli vymennené plastové okná a v roku 2021/22 boli vymenené obe kuchynské linky, plávajúce podlahy na dvoch poschodiach, vstavaná skriňa, bojler na ohrev vody a kotol na peletky.

DISPOZÍCIA:

Hlavný vchod je na 2. podlažie a vedie do vstupnej chodby. Z nej sa dostaneme do kúpeľne s toaletou, do garáže po pravej strane, na schodisko a po ľavej strane prejdeme do kuchyne so špajzou, obývacej izby a jedálne s balkónom.

Po spomínnaých schodoch sa dostaneme na vyšie podlažie kde nájdeme jednu samostatnú izbu, dve priechodné izby s balkónom, vstavanú skriňu/odkaldací priestor a kúpeľňu s rohovou vaňou a toaletou.

Najspodnejšie podlažie má samostatný vchod z vonku a nájdeme tu dve samostatné izby, jedna je priechodná do kuchyne a kúpeľne s toaletou. Na tomto podlaží sa nachádza kotolňa, umývareň a sklad na palivo/pivnica.

POPIS POZEMKU:
Pozemok je svahovitý sčasti terasovitý s upravenou záhradou. Je orientovaný na juh s krásnym výhľadom a v spodnej časti sa nachádza kamená klenbová pivnica, na ktorej je dobudovaný altánok.

POPIS LOKALITY:

Obec Leštiny je tichá, malebná oravská obec zasadená do lona prírody a obklopená okolitými horami. Má základnú občiansku vybavenosť a v obci sa nachádza niekoľko kultúrnych a architektonických pamiatok, napr. drevený artikulárny kostol, patriaci do svetového kultúrneho dedičstva UNESCO alebo niekoľko šľachtických kúrií. Vďaka blízkosti okresného mesta je dom vhodný ako na rekreačné využitie tak aj na trvalé bývanie aj početnejšej rodiny, alebo na komerčný prenájom.

"Dom na Orave - už sa len rozhodnúť či len dovolenkovať alebo rovno bývať :-)"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62134 marianhlavna[at]haloreality.sk 220000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia