Dom s veľkou záhradou v Hruštíne, ktorý môže slúžiť ako chalupa alebo domov

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, rodinný dom Hruštín - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame na predaj rodinný dom s priestrannou 992 m² mierne svahovitou záhradou, v krásnej Oravskéj obci Hruštín, okres Námestovo, v časti nazývanej Črchľa. Dom sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 1597m² (605m² zastavaná plocha a nádvorie a 992m² záhrada). Spolu s domom sa na ňom nachádza hospodárska budova za domom, ktorá slúži ako dielňa, dreváreň a hospodárska časť.

STAV DOMU:
Rodinný dom je murovaný z tehly (vnútorné priečky) a kvádry ( obvodové múry) a je postavený na kamennom základe. Bol postavený v roku 1962.
Dom je v pôvodnom stave, okrem kúpeľne. Je napojený na verejný vodovod, kanalizáciu a elektriku. Kúrenie je ústredné na pevné palivo, radiátory sú v každej miestnosti okrem povaly. V jednej izbe je piecka na pevné palivo. Dom je vhodný na celoročné bývanie aj viacčlennej rodiny alebo na rekreačné využitie.

DISPOZICIA DOMU
Dom má dva podlažia, z ktorého jedno je mierne zapustené v zemi a neobývaný priestor pod strechou. Má dva vchody. Hlavný vchod je vstupom do malej chodbičky, z ktorej vedú betónové schody do zapusteného podlažia a druhé na prvé podlažie. Na nižšom zapustenom podlaží sa nachádza kuchyňa s pôvodnou murovanou šamotovou pecou, práčovňa s kotlom na ohrev teplej vody, skladovacie priestory a kotolňa na pevné palivo. Druhé obytné podlažie má 3 miestnosti a kúpeľňu, ktorá bola zrenovovaná. Z obytného podlažia vedú aj jedny dvere priamo na priestranný vidiecky dvor. Z tohto podlažia sa ide betónovými schodmi na zastrešenú časť (oddelené od chodby z nadzemného podlažia dverami). Zastrešená časť slúžila ako typická povala na vidieku a bola neobývaná.

Záhrada
K tomuto domu s priestranným dvorom ohraničeným plotom prislúcha slnečná, tichá záhrada so starými ovocnými stromami 992 m², ktorá zvádza k oddychu. Len tak zavesiť hojdaciu sieť a vychutnávať ticho dediny a šum stromov.

POPIS LOKALITY:

Tichá Oravská obec Hruštín patrí k väčším obciam na Orave, ktoré sú vyhľadávané práve pre svoj pokoj, blízkosť prírody a napriek tomu majú plnú občiansku vybavenosť. Ak hľadáte nehnuteľnosť ďalej od uponáhľaného ruchu mesta, toto je tá pravá lokalita pre Vás. Obec je len 9km vzdialená od vyhľadávanej obce Oravský Podzámok. Neďaleko je Oravská Priehrada a krásna hornatá krajina Oravy. V zime sú lyžiarske vleky v blízkosti a skialpinizmus vyhľadávanou lokalitou pre turistov. V lete turistika a kúpanie.

Výhody kúpy tejto nehnuteľnosti:
- tichá lokalita, ktorá zároveň poskytuje úplnú občianku vybavenosť
- okamžite voľná
- priestranný pozemok, poskytujúci miesto na oddych
- nádych starých časov, ktoré možno premietnúť do kreatívneho riešenia rekonštrukcie

"Dom s veľkou záhradou v Hruštíne, ktorý môže slúžiť ako chalupa alebo domov"
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
ihneď voľná
bezproblémové parkovanie
elektrina, voda, kanalizácia, internet
elektrina na pozemku
voda na pozemku
izieb
150 m²
1597 m²
áno
1962
pozemok
klasický
2

Slavomíra Ploransky

Realitný maklér Tvrdošín

091... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0911 288 853 slavomiraploransky[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Námestove podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Námestove, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Námestove

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Námestove.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62341
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64973 slavomiraploransky[at]haloreality.sk 105000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Kúpa nehnuteľnosti prebehla rýchlo a podľa predstáv. Pani Ploransky je veľmi ústretová, milá a komunikatívna. Ozrejmila všetky detaily a o celom procese sprostredkovania informovala. Vrelo odporúčam všetkými desiatimi.B. S.
  • Pani Ploransky je veľmi ústretová a milá. Hoci sme sa nestretli osobne, v telefonickom i mailovom styku s klientom prekazuje veľkú odbornosť a zanietenosť. Okrem toho vždy promptne splní všetko na čom sa s klientom dohodne. Ďakujem jej za odvedenú prácu, s ktorou som veľmi spokojná. Firme HALOREALITY, pre ktorú pracuje, želám viac takýchto pracovníkov, ktorí šíria ich dobré meno po celom Slovensku. H.H.
  • Spokojnosť je hlavne po stránke komunikácie a v poskytovaných detailoch o celom procese ako sprostredkovania, tak aj predaja/kúpi. Maklérka pamätá na všetky úkony spojené s kúpou a predajom nehnuteľností. Je zjavné, že skúsenosť a odborný servis nie sú cudzie slová.
  • Spokojní kupujúci po podpise zmlúv od pozemku v okrese Námestovo, na fotke so Slavomírou Ploransky.

  • Spokojná kupujúca pri preberaní štvorizbového bytu v Námestove, na fotke so Slavomírou Ploransky.

  • Veľká vďaka p. maklérke S. Ploransky za ústretovosť a ľudský prístup. Je to veľmi sympatická, milá a príjemná žena, ochotná pomôcť v každej situácii. To, čo u mňa bolo nereálne, ona zvládla bez problémov na výbornú. Určite ju odporučím. M.Š.
  • Ďakujeme za ústretovosť a promptne riešenie všetkých krokov pri kúpe nehnuteľnosti.Dávid K.
  • Veľmi príjemná pani. Ochotná pomôcť. Rýchle jednanie z predajom. Vrelo odporúčam.Peter
  • Profesionalita, ľudský prístup. Všetko vybavené v krátkom časovom horizonte. Palec hore. Môžem len odporučiť. Ďakujem. Jozef
  • Spokojní predávajúci bytu v Tvrdošíne, na fotke so Slavomírou Ploransky.

  • Veľmi milá, ústretová, šikovná, výborná komunikácia. MT
  • So všetkými službami od pani Ploransky pri predaji našej nehnuteľnosti sme boli spokojní. Akúkoľvek otázku som položil, bola mi adekvátne zodpovedaná. Všetko, čo bolo sľúbené a bolo v kompetencii RK, bolo dodržané a zakaždým, keď bolo niečo potrebné vybaviť, bolo to vybavené na čas a k spokojnosti mňa/nás ako klientov. Pridávam ešte tieto veľké plusy: profesionálny prístup, informovanosť, termíny a stretnutia boli vždy na čas - nikdy nemeškala, nikdy nevystupovala arogantne ale vždy zdvorilo, hodnotím veľmi pozitívne. Môžem len odporučiť. Ďakujem za Vašu odbornú pomoc a asistenciu pri predaji našej nehnuteľnosti. M.H.
REALITNÝ MAKLÉR Námestovo
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62341
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia