Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rekreačný pozemok Hontianske Trsťany

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na predaj krásny, slnečný a priestranný pozemok vhodný na rekreačné účely s nádherným výhľadom na obec Hontianske Trsťany a jej okolie.

Pozemok s celkovou rozlohou 1375 m² (25x57 m) je vedený ako parcela registra "C" - trvalý trávny porast.
Nachádza sa mimo zastavanej časti obce, avšak len niekoľko metrov od hranice intravilánu.

Pozemok nie je oplotený, jeho hranice lemujú dreviny, ktoré v tomto období dávajú lokalite a pozemku nezameniteľnú krásu, o ktorú sa stará príroda.
Pozemok je od začiatku približne v 2/3 rovinatý, zadná tretina pozemku mierne svahovitá smerom nadol.

IS - priamo na pozemku nie sú k dispozícii žiadne inžinierske siete, elektrinu je však možné zaviesť. Vodu je možné zabezpečiť prostredníctvom vrtu studne.
K pozemku vedie asfaltová cesta.

Pozemok susedí so sezónne využívanými záhradami a vinicami.

Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa, nie je zaťažená žiadnymi ťarchami a kúpou je ihneď voľná.

Malebná obec Hontianske Trsťany sa nachádza do 20 minút cesty autom od mesta Levice, od kúpeľného mestečka Dudince len 9 minút a od ďalšej známej kúpeľnej obce Santovka rovnako okolo 9 minút cesty autom.

Spojenie s mestom Levice - autobusová zastávka dostupná v obci.
Občianska vybavenosť obce je základná - kostol, predajňa potravín, pohostinstvo, ihriská, materská škola, obecný úrad.

Vzhľadom na absolútny pokoj v okolí a nádherný výhľad na okolie pozemok rozhodne odporúčam najmä pre záujemcov, ktorí vyhľadávajú tichú lokalitu a úplnú samotu vzhľadom na neobývané okolie. Na pozemku je možné pestovať ovocné stromy, zeleninu, postaviť záhradnú chatku alebo viničku.

Viac o regióne HONT: miesto, ktoré si užijete v každom ročnom období, pretože v dostupnej blízkosti sa nachádzajú:

očarujúce uličky Banskej Štiavnice, opevnená pevnosť v Bzovíku, strážna veža Vartovka v Krupine, kúpele v Dudinciach, kúpalisko v Santovke, unikátne kamenné obydlia v Brhlovciach alebo malebné tesárske dúpence – Hont v sebe skrýva širokú paletu krásnych miest, vzácnych lokalít a starobylých pamiatok.

Príroda Štiavnických vrchov a Krupinskej planiny je popretkávaná cyklotrasami, chodníčkami a miestami na oddych aj kúpanie. Do minulosti nazriete prostredníctvom múzeí, výstav či pamätných izieb.

V prípade záujmu o viac informácií ma neváhajte kontaktovať, rada vás prevediem osobnou obhliadkou.

"Krásna príroda a absolútny pokoj na oddych"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
58292 juditajanickova[at]haloreality.sk 15800
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia