Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Dolné Trhovište - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Exkluzívne ponúkame na predaj kompletne zrenovovaný poschodový rodinný dom v obci Dolné Trhovište, s jedinečnou polohou v tesnom kontakte s prírodou.
Celková rozloha slnečného, rovinatého a oploteného pozemku je 1321 m².
Dom a dvor je dokonale prispôsobený k relaxu. Je tu všetko, čo budete pre život potrebovať.
Na dom je napojená obrovská zastrešená terasa, ktorá poskytuje maximálny priestor na všetky aktivity, ktoré chcete robiť vo vonkajších priestoroch. A ako bonus, poskytuje tento priestor dokonale súkromie.
Výnimočný výhľad z bazéna na prírodu a na priľahlý kopec pri kúpaní dopĺňa ešte možnosť priamo pri vode ,,dopĺňať´´ vitamín D, pri slnení sa na terasových doskách priamo pri zabudovanom bazéne.
Nehnuteľnosť sa nachádza mimo hlavnej cesty na konci slepej ulice, kde ďalej pokračuje už len príroda.

DISPOZÍCIA RD
- Na prízemí vstupná chodba, spojovacia chodba, veľká kuchyňa prepojená s veľkou obývacou izbou zaberajú spolu až polovicu prízemia , komora, samostatná spálňa, technická miestnosť, kúpeľňa s umývadlom, sprchovým kútom a WC .
Na poschodí sa nachádza spoločenská miestnosť, z ktorej je vstup do ďalších dvoch izieb a ďalšej menšej miestnosti, kde je možné zriadiť menšiu izbu alebo druhú kúpeľňu na poschodí.
Na pozemku sa nachádza ešte aj ďalšia menšia budova približne 40 m², ktorú môžete využiť ako letnú kuchyňu, alebo ako ďalšiu bytovú jednotku, napríklad pre starých rodičov.
Na pozemku sa nachádza aj ďalšia stavebná parcela, približne 500 m² so samostatným prístupom na pozemok.

STAV NEHNUTEĽNOSTI
Dom postupne prebehol kompletnou rekonštrukciou v rámci ktorej bolo menené – elektroinštalácia, vodoinštalácia, celý dom bol zateplený, vrátane stropov, nový komín, plastové okná, vstupné dvere, sadrokartónové podhľady s bodovým osvetlením, laminátové podlahy v kombinácii s keramickou dlažbou, sanita.

INŽINIERSKE SIETE:

Elektrina, obecná voda, plyn, kopaná studňa, odpad je vedený do žumpy. Príprava na kanalizáciu je spravená a v budúcnosti po zriadení obecnej kanalizácie stačí len prepojiť.
Vykurovanie zabezpečuje kotol, veľký krb s prieduchmi aj do izieb.

POZEMOK
Pozemok už sám o sebe má výnimočnú polohu, akoby ste býval na samote. Ale nie ste odtrhnutý od civilizácie, lebo z jednej strany máte 1 suseda a cez ulicu tiež niekoho na pokec :-)
Na pozemku sa okrem RD nachádza priestranný murovaný prístrešok na parkovanie 2 aut, chránený z 3 strán, kopaná studňa s úžitkovou vodou.

LOKALITA
Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej a pokojnej časti obce s bezproblémovými susedmi a je vhodná pre záujemcov, ktorí hľadajú pokojný a bezpečný domov v tesnom spojení s okolitou prírodou.
Na pozemku sa nachádza aj ďalšia stavená parcela, približne 500 m² so samostatným prístupom na pozemok.

Dostupnosť do okolitých miest – Hlohovec 10 km, Piešťany 19 km, Nitra 22 km, Topoľčany 23 km

Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie.

Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

NÁZOR MAKLÉRA:

Ak obľubujete tiché prostredie v tesnej blízkosti prírody, s maximálnym súkromím, s dostatočným pozemkom na všetky vaše aktivity a s neskutočnými výhľadmi nielen z okien, dvora, ale dokonca aj z bazéna, tak len ťažko budete hľadať porovnateľnú nehnuteľnosť za primeranú cenu pri tej rozlohe, ktorú dom a pozemok poskytuje.
Ak niečo také hľadáte a chcete si všetko vychutnať ešte toto leto, tak Vám na to stačí spraviť len 2 veci. Kúpiť tento klenot a rovno sa nasťahovať, nakoľko je na predaj komplet zariadený.
Všetky ostatné zariadime za Vás.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62468
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62417 michaljediny[at]haloreality.sk 249990
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62468
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia