Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Brezno, Zadné Halny

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj veľmi pekný trojizbový byt, orientáciou východ(spálňa) - západ(kuchyňa) ,po kompletnej rekonštrukcii, v bytovej výmere 84 m², poschodie 3/3, bez výťahu, v zateplenom bytovom dome, s novou strechou. Významným benefitom tohoto bytu sú nesporne 2 veľké logie, 2 veľké pivničné priestory, 2 parkovacie miesta (z toho jedno garáž.typu ). Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojlrer (220l) umiestnený vedľa kuchyne v dostatočne veľkej špajzi (4m²). Vykurovanie bytu je primárne elektrické, ale s veľmi príjemnou alternatívou vykurovania krbom s kvalitnou krbovou vložkou. Byt sa nachádza v perifériii mesta Brezno, cca. 5 min. autom. Súčasťou bytu sú dve na mieru inštalované "Rolldor" skrine. Nespornou výhodou lokácie tohto bytu sú - bezproblémové parkovanie, slušní susedia, vlastné vykurovanie krbom a hlavne jeho investičná alternatíva ho využívať na prípadné prenajímanie, nakoľko neďaleko sa nachádzajú lyžiarske strediská ako Mýto pod Ďumbierom (8km), Bystrá 13 km, Tále (13km), Chopok (20km), Čertovica, i hneď vedľa sa nachádzajúce sa kúpalisko"Aquarelax Lívia" (bazén-wellness).
Toto sú nesporné atribúty bytu , ktoré ho predurčujú i k možnosti ho prenajímať (teda vnímať ako investíciu) v rekreačnej zóne na rôzne druhy športových aktivít (turistika, hubárčenie, cykloturistika, golf, splav Hrona, lyžovanie). V cene je zahrnuté i zariadenie celého bytu. V úvahu prichádza i úhrada cez hypopotekárný úver.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
48331 * 64900
35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia