Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Bratislava Ružinov, Šándorova

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj priestranný, dvojizbový byt po čiastočnej staršej rekonštrukcii na prízemí, v nádhernom tichom prostredí, v obľúbenej a vyhľadávanej lokalite v Bratislave- Ružinov, na ulici Šándorova. Podlahová plocha bytu je 55 m² vrátane murovanej pivnice (cca 2 m²). Byt sa nachádza na prízemí v 7-poschodovom bytovom dome s bezbariérovým prístupom, pod bytom sú pivničné priestory. Byt je orientovaný do tichého parku, pred oknom je zeleň, nie chodník.
Bytový dom je kvalitne zrekonštruovaný - je zateplený, má zrenovovanú strechu, kompletne vymenené stúpacie rozvody, vymenený výťah, vynovený vchod a vstupné priestory. Spoločné vnútorné priestory na prízemí sú tiež zateplené. K dispozícii kočikáreň/ bicykláreň. Bytový dom nie je zaťažený úverom.
Orientačné náklady na bývanie 170 eur/ 4 osoby-správca.
Spoluvlastnícky podiel na pozemku pod bytovým domom nie je súčasťou predaja.
-----

DISPOZÍCIA:

Vstupná predsieň s priestorom na predsieňovú zostavu, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a miestom pre práčku- priechodná do kuchyne, kuchyňa, priechodná obývacia izba, spálňa. Výhodou je murovaná pivnica prislúchajúca k bytu.
------
STAV a ZARIADENIE:
Byt je v slušnom obývateľnom stave, po staršej rekonštrukcii - v prípade potreby je byt možné okamžite obývať / využiť na prenájom, prípadne zrekonštruovať podľa vlastných predstáv.
Byt má plastové okná, murované jadro, kúpeľňu s vaňou, bezpečnostné vchodové dvere, vymenené interiérové dvere, dvere do kuchyne jednoduché posuvné. Kuchynská linka je zánovná. Podlaha - dlažba / novšie PVC. V izbách sú pod PVC pôvodné kvalitné drevené parkety. V byte zostáva zariadenie podľa dohody.
------

LOKALITA:

Vynikajúca lokalita v Ružinove, v parku s množstvom zelene a stromov, kompletná občianska vybavenosť v dosahu.
------
CELKOVÉ HODNOTENIE:
Vynikajúca ponuka. Praktický dvojizbák vo výbornej lokalite, v prípade potreby môžete hneď bývať/ alebo prenajímať. Vzhľadom na lokalitu sa prízemia nemusíte vôbec obávať.
Byt je veľmi príjemný a za výbornú cenu, vhodný aj ako investícia.
Byt je bez tiarch, uprednostníme kupujúceho s hotovosťou.
Odporúčam obhliadku.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
56596 jananejedlikova[at]haloreality.sk 156000
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia