Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Bratislava Ružinov, Nivy

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj moderný dvojizbový byt s úžitkovou plochou 37m² na 3. poschodí v Bratislave v mestskej časti Ružinov v prestížnom sídlisku Nivy. Táto lokalita ponúka výhody aktívneho mesta i pokojného obytného priestoru. Z jednej strany bytového domu nájdete priamy prístup na hlavnú ulicu, zatiaľ čo z druhej strany Vás privíta tiché miesto s detským ihriskom. Kaviarne, reštaurácie, fitness centrum a nákupy potravín sú záležitosťou krátkej prechádzky od vášho nového domova.

DISPOZÍCIA:

Priestranná a svetlá denná izba je súčasťou otvoreného konceptu spojenej s modernou kuchyňou. Toto spojenie vytvára priestranný a pohodlný spoločenský priestor pre relaxáciu. Hneď vedľa sa nachádza priestranná spálňa, ktorá poskytuje dostatok súkromia a pohodlia pre Váš odpočinok a kvalitný spánok. Moderne zariadená kúpeľňa je prepojená s WC, čo zabezpečuje praktické riešenie pre hygienu a pohodlie. Chodba vedúca z hlavného vstupu je praktickým spojovacím prvkom, ktorý umožňuje ľahký prístup k jednotlivým častiam bytu.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Tento byt okrem svojho luxusného vzhľadu prešiel komplexnou rekonštrukciou a modernizáciou. Všetky prvky v byte, vrátane nábytku, sú maximálne 5 rokov staré. Rekonštrukcia zabezpečuje pohodlné a vkusné bývanie. Nový majiteľ bude mať v byte všetko pripravené ako nové, vrátane moderných spotrebičov, ako sú chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra, elektrická varná doska, televízor s uhlopriečkou 55 palcov, práčka a sušička.

BYTOVÝ DOM:

Byt sa nachádza v kvalitnom bytovom dome postavenom z tehly, čo zabezpečuje trvanlivosť a tepelnú izoláciu. Ústredné vykurovanie zabezpečuje komfortnú teplotu v celom byte. Byt sa nachádza na treťom poschodí z piatich a k nemu vedie výťah. Budova bola postavená v roku 1954, ale plánuje sa na ňom rekonštruovať bytový plášť, vchod a výťah, čo zabezpečí moderný štandard bývania.

VÝHODY:

Tento byt je nielen o modernom luxuse a dobre premyslenej dispozícii, ale má aj výhodnú polohu. Je pripravený na okamžité nasťahovanie, keďže momentálne nie je obývaný. Jeho moderná rekonštrukcia a kompletné vybavenie zaručuje, že nový majiteľ si užije bývanie ako v novostavbe. V okolí bytu nájdete všetko, čo potrebujete pre komfortný život - verejnú dopravu, reštaurácie, obchody, kaviarne, obchodné a nákupné centrá, zdravotné strediská a kúpaliská. Toto je výnimočná príležitosť pre tých, ktorí hľadajú moderné bývanie v aktívnej lokalite.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Mesačné náklady na bývanie sú mimoriadne prijateľné a činia približne 150 eur, plus 16 eur za internet.

K cene bytu sa započíta aj odmena pre RK

Nezmeškajte príležitosť a zarezervujte si prehliadku ešte dnes!

"Luxusné bývanie a praktická dispozícia v kombinácii s výhodnou lokalitou"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62469
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64051 katarinaparsova[at]haloreality.sk 212500
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62469
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia