Novostavba, moderný, vysoký štandard, nádherný projekt Slnečnice, balkón a garáž

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Bratislava Petržalka, Zuzany Chalupovej - NOVOSTAVBA - ZNÍŽENÁ CENA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
392 990 €
442 990 €
50 000€MEGA ZNÍŽENIE O

Ponúkame na predaj novostavbu: 3-izbový byt v Bratislave, mestská časť Petržalka, v exkluzívnom projekte Slnečnice Zóna Mesto na ulici Zuzany Chalupovej. Byt má priestranné, moderne zariadené izby a nábytok na mieru. Ponúka krásne bývanie vo vysokom štandarde.
Úžitková plocha bytu je 82 m², plus balkón 9,56 m². K bytu prislúcha parkovacie státie v garážovom dome. Byt sa nachádza na 2/7 poschodí v bytovom dome (železobetónový skelet).
Orientácia na juho-západ do tichého vnútrobloku plného zelene, čo zaručuje dostatok slnečného svetla počas celého dňa. Byt sa predáva zariadený so všetkými spotrebičmi.

K bytu je potrebné dokúpiť vnútorné garážové parkovacie státie v hodnote 21,000 EUR.

DISPOZÍCIA:

Po vstupe Vás privíta krásny presvetlený priestor. Chodba má na pravej strane kúpeľňu a samostatné WC, na ľavej strane vstavanú skriňu na celu výšku. Z chodby sa vľavo vchádza do obývacej izby spojenej s kuchyňou a následne do manželskej spálne, rovno do detskej izby a vpravo do kuchyne. Zo všetkých izieb pohodlne vyjdete na balkón, ktorý sa tiahne na celú dĺžku bytu do tvaru písmena L.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Novostavba: kolaudácia v roku 2018. Vysoký štandard:
• balkón orientovaný do tichého vnútrobloku
• Balkón po celom vonkajšom obvode bytu s rozlohou 9,56 m² ponúkajúci príjemné miesto na relaxáciu.
• Dve klimatizačné jednotky a elektricky ovládateľné externé žalúzie zabezpečujú optimálny komfort v každej sezóne.
• Interiér je štýlovo zariadený s rektifikovanou gresovou dlažbou a laminátovými parketami s technológiou Quick-Step.
• Moderné osvetlenie v podobe LED bodov a LED pásikov vytvára príjemnú atmosféru v celom byte.
• Kuchynská linka a ostrovček vyrobené na mieru sú vybavené kvalitnými spotrebičmi značky Miele a digestorom Faber, s predprípravou na vstavanú mikrovlnnú rúru a parný konvektomat.
• Kúpeľňa disponuje dvoma umývadlami Villeroy and Boch, batériami Hansgrohe a veľkoryso dimenzovaným sprchovým kútom sústredeným na pohodlie.
• Priestranný šatník a vstavaná skriňa v spálni od slovenského výrobcu Hilkovič.

BYTOVÝ DOM:

Projekt Slnečnice je jeden z najkrajších projektov v Bratislave, pôsobí ako mesto v meste, cítite sa v ňom ako na dovolenke, má jednak úžasnú lokalitu a vysoký štandard.
• celoročne upravený vnútroblok s množstvom zelene a možnosťami na relax,
• výborne fungovanie so správcom a susedmi na základe interaktívneho systému
• možnosť využiť bicyklárne v podzemnej garáži chránené kamerovým systémom,
• bezprostredne pri dome sú množstvá miest pre nabíjanie elektrických áut.

VÝHODY:

• Súčasťou je vnútorné parkovacie miesto v garáži, čo zaručuje bezpečné parkovanie pre majiteľa.
• Bezpečnostné prvky zahŕňajú kamerový systém vo všetkých vstupoch do bytového domu a uzamykateľné stojisko na odpad.

MESAČNÉ NÁKLADY:

150 EUR

LOKALITA:

Vďaka skvelej pozícii máte vždy všade blízko. Ak radi chodíte na bicykli alebo beháte, cyklotrasa, hrádza sa nachádza v bezprostrednej blízkosti. Ak cestujete s MHD stačí vyjsť z brány a zastávka je pred vami, v Aupark, Eurovea aj v centre mesta viete byť do 10 minút. Ak preferujete cestovanie autom, vďaka podzemnému garážovému státiu nemusíte riešiť parkovaciu politiku a zaparkujete vždy v teple a suchu. Pár minút peši budete mať v blízkej budúcnosti aj električku.

NÁZOR MAKLÉRA:

Vhodné pre mladú rodinu, single executive alebo ako skvelá investícia.

"Novostavba, moderný, vysoký štandard, nádherný projekt Slnečnice, balkón a garáž"
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
ihneď voľná
zateplená
bezproblémové parkovanie
izieb
82 m²
osobné
2/7
juho-západ
áno
áno
áno
áno
2018
betónová

Ing. Daniel Pribičko

Realitný maklér Bratislava

0948... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0948 402 243 danielpribicko[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Bratislave podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Bratislave, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Bratislave

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Bratislave.

35000
zazmluvnených klientov
4699
recenzií od klientov
62366
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
65534 danielpribicko[at]haloreality.sk 392990
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
35000
zazmluvnených klientov
4699
recenzií od klientov
62366
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia