Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Žihárec, energeticky úsporný - NOVOSTAVBA - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY + VIDEOOBHLIADKA

164 990 €
15 000€MEGA ZNÍŽENIE O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj novostavbu 4 izbového, nízkoenergetického rodinného domu (bungalov), s úžitkovou plochou 95m² v obci Žihárec, ktorý je postavený na pozemku s rozlohou 485m².

Vďaka kvalitným materiálom a modernej stavebnej technológii sú náklady na bývanie v tomto dome jedny z najnižších a preto je daný typ domu s energetickým certifikátom A1, najvyhľadávanejší na trhu.

Jednopodlažný rodinný dom dispozične pozostáva so vstupnej chodby, kuchyne prepojenej s obývacou izbou s východom na terasu, troch samostatných izieb, kúpeľne s vaňou, sprchovým kútom a toaletou, jednej samostatnej toalety, technickej miestnosti a 2x parkovacím miestom pri dome.

Pre lepšiu predstavu dispozície interiéru a exteriéru si pozrite videá v linku:
https://youtu.be/jZSTlmI4DY4
https://youtu.be/06FXjkVsiTg

Výstavba bola dokončená na prelome rokov 22/2023. Dom je postavený z certifikovaných, sedvičových panelov (SIP) so super izolačným jadrom (Neoporu), ktoré sú z vonkajšej strany zateplené polystyrénom (10cm), plastové vstupné dvere so svetlíkom, plastové okná s izolačným trosklom a 6-komorovým profilom zn. (Salamander), elektrické podlahové kúrenie s termostatmi v každej izbe s kombináciou piatich rekuperačných zariadení na diaľkové ovládanie, vám zaručí dostatočné teplo aj v najchladnejších dňoch a počas letných mesiacov zabezpečí cirkuláciu vzduchy a zbavia dom nadmernej vlhkosti.

V cene domu sú zahrnuté: morený väzníkový krov, hydroizolačná fólia, penetrované strešné laty, strešná krytina (King thyssen krupp) - škridlaplech so zábranami proti uvoľnenému snehu, odkvapový systém plastový (LINDAB), bleskozvod komplet vedenie zem – strecha, dvojfarebná vonkajšia fasáda, vonkajšie hliníkové a vnútorné plastové parapety, príprava na krb s murovaným šamotovým komínom so strieškou (Tuma), kompletná elektroinštalácia, montáž zásuviek, vypínačov, svietidiel, príprava na externé svietidlá, príprava na vonkajšie rolety alebo žalúzie, príprava na alarm, príprava na kabeláž na dodatočné zariadenia, kompletné vnútorné rozvody vody, kanalizácie, vodoinštalácia, tlakové skúšky, kompletná technologická, technická dokumentácia, kolaudačné rozhodnutie, revízna správa na vodoinštaláciu, tlakové skúšky, revízna správa na bleskozvod, revízna správa na elektroinštaláciu, energetický certifikát A0, oplotenie pozemku z troch strán, zámková dlažba na dve parkovacie miesta pri dome, terasu za domom, vstupný chodník a chodníky okolo celého domu, terénne úpravy a fľaša sektu :).

Dom má právoplatnú kolaudáciu a pridelené súpisné číslo, predáva sa v stave čiastočný holodom, v cene 149.990,-€ prípade požiadaviek klienta je možnosť interiér domu dokončiť do štandardu v cene 165.990,-€. Exteriér, terénne úpravy alebo iné úpravy podla individuálnych požiadaviek.

Obec Žihárec má dobrú občiansku vybavenosť, potraviny, poštu, školu, škôlku, autobusovú zastávku a je vzdialená 12km od centra mesta Šaľa.

Pokiaľ hľadáte novostavbu rodinného domu na bývanie, kde sa nemusíte báť že budete mať vysoké náklady na bývanie a dom máte postavený v modernom štýle v tichej lokalite, tak ste ju práve našli.

V prípade záujmu Vám vieme sprostredkovať znalecký posudok, najvýhodnejšie podmienky a financovanie prostredníctvom banky.

"Moderná novostavba v tichej lokalite za dobrú cenu..."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62014
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
56281 jozefbozenik[at]haloreality.sk 149990
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62014
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia