Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, rodinný dom Závod

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj pekný, čiastočne zrekonštruovaný rodinný dom na veľkom, rovinatom, oplotenom pozemku, na okraji obce Závod.
Pôvodná časť domu je postavená na pevných betónových základoch s unikátnym pivničným priestorom, prístavba riešená ako drevostavba. Tento dom ponúka novému majiteľovi možnosť si ho prerobiť podľa svojich predstáv. V roku 2021 bola urobená rekonštrukcia strechy (šindeľ). Okná sú pôvodné, drevené a na podlahe je dlažba a PVC. Kúrenie je na tuhé palivo, ohrev vody - el. bojler, v dome je klimatizácia. Dom je napojený na obecný vodovod, odpad riešený žumpou. Na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa s úžitkovou vodou. Rodinný dom je bez tiarch, vysporiadané pozemky a zmenený účel budovy (pôvodná stavba slúžila na komerčné účely).

DISPOZÍCIA DOMU:
- prístrešok
- vstupná chodba
- kuchyňa s jedálňou
- sprchový kút
- svetlá, veľká obývačka spojená s pracovňou
- útulná spálňa
- priestranná miestnosť (možnosť vytvoriť napríklad detské izby)
- suterén (veľká miestnosť, technická miestnosť, sklady)

Na pozemku sú vysadené rôzne druhy ovocných a okrasných drevín. Dvor je členený na okrasnú a úžitkovú časť. Pozemok je oplotený novým betónovým plotom. Nachádza sa tu tiež hospodárska budova. Vďaka veľkorysej rozlohe pozemku (12 árov) má majiteľ možnosť dobudovať garáž, prípadne využiť priestory na podnikanie či stavbu ďalšieho domu.

Táto nehnuteľnosť má silný potenciál a ponúka mnoho možností na realizáciu. Možno ju využiť na trvalé bývanie alebo ako investíciu do budúcnosti. Zároveň je vhodná aj na podnikanie, nakoľko táto nehnuteľnosť disponuje veľkým pozemkom a skladovým priestorom.

Obec Závod má výbornú dostupnosť do Malaciek, Bratislavy, v blízkosti hraničný priechod Rakúsko, ČR. Obec má výbornú občiansku vybavenosť, je tu autobusová i železničná doprava. V okolí domu aj obce je pekná príroda vhodná na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie či rybolov.

Dohoda na cene možná. Ihneď voľná...

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma kontaktujte. Teším sa na spoluprácu.



"Rodinný dom vhodný na rekonštrukciu s veľkým pozemkom"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
57200 emiliapalkovicova[at]haloreality.sk 99990
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia