Overená nehnuteľnosť

Bezpečná kúpa s profesionálmi v realitách

Predaj, rodinný dom Veľký Blh - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Znížená cena TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame na predaj rodinný dom vo Veľkom Blhu.

Rodinný dom aj s prístavbami má zastavanú plochu 337m². Obytná plocha hlavného domu v prednej časti je 185m². Celková plocha pozemku je 1301m². Rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou a to: plastové okná a dvere, prerobené kúpeľne, interiérové dvere, schodisko, dlažby, plávajúce podlahy, kuchyňa a radiátory. Rekonštrukciou prešla aj elektroinštalácia a vodoinštalácia v roku 2013. Strecha bola zrekonštruovaná v roku 2018. Dom je napojený na obecný vodovod, obecnú kanalizáciu a elektrinu. Plyn na pozemku zavedený nie je.

Dom je vykurovaný kotlom na pevné palivo. Na vykurovanie slúži podlahové kúrenie na oboch podlažiach a funkčné sú aj radiátory.

Dispozícia domu :

Vchod do domu je cez terasu, na prízemí sa nachádza denná zóna - predsieň z ktorej sa vchádza do chodby, obývačka, kuchyňa, komora, kúpelňa so sprchovým kútom a WC, obytná miestnosť, technická miestnosť, pivnica pod schodiskom a schodisko.

Na poschodí sa nachádzajú 3 izby, šatník, chodba, schodisko do podkrovia, kúpelňa s vaňou a WC.

Pozemok je rovinatý nachádza sa na ňom garáž, starší rodinný dom a dve drevárne. Na pozemku tiež nájdeme príjemné posedenie a okresné dreviny.

Maklér odporúča tento rodinný dom.

tichá lokalita
bezproblémové parkovanie
Elektrina 220/380V, Obecná kanalizácia, Obecný vodovod a studňa
izieb
337 m²
240 m²
185 m²
1301 m²
áno
áno
áno
tehlová
pozemok
klasický
2

Michal Kamenský

Realitný maklér Rimavská Sobota, Revúca

0902... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0902 435 862 michalkamensky[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Rimavskej Sobote podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Rimavskej Sobote, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Rimavskej Sobote

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Rimavskej Sobote.

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62015
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
59544 michalkamensky[at]haloreality.sk 129990
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Profesionálny, milý maklér. Dana L.
  • S prácou a prístupom makléra sme boli spokojní. Odporúčame zákazníkom tak pána makléra, ako aj spoločnosť Haló reality. Eva N.
  • Profesionálny ochotný a príjemný maklér. V budúcnosti sa opäť na neho obrátime. Ďakujeme Socháňovci.
  • Super, veľká spokojnosť. Maroš
  • Ustretovost,a profesionalny pristup. Ďakujem
  • Super maklér, spokojnosť. Ďakujeme. Jozef Červienka
  • Príjemný, pohodový, vysvetlí za mňa topka ďakujem za skvelého človeka.Zuzana
  • Máme veľmi dobrú skúsenosť, príjemný maklér, vždy splnil,čo sľúbil,prompte odpovedal aj na emaily. Veľmi pekne ďakujeme za servis. Lonská
  • Veľmi dobrý prístup, ochotný. I. B.
  • Slusne jednanie, vsekto malo hladky priebeh, o vsetko bolo postarane, odporucila som aj znamym. Dakujem za vasu sluzbu a pomoc. Eva
  • Ďakujeme za spoluprácu pri predaji rodinného domu. Ochota, poradenstvo, komunikácia na výbornej úrovni. V.D
REALITNÝ MAKLÉR Rimavská Sobota
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62015
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia