Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, reštaurácia Veľký Krtíš, + rodinný dom - NOVOSTAVBA - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj veľký rodinný dom s reštauráciou na pozemku s celkovou rozlohou 1981m². Dom je dvojpodlažný, na prízemí sa nachádza prevádzka reštaurácie, poschodie tvorí obytná jednotka s plochou 270m², pozostávajúca zo štyroch obytných miestností, kuchyne a dvoch kúpelní. Pozemok je rozdelený na dve časti, do privátnej časti je vstup na kód. Tu sa nachádza krytý bazén, letná kuchyňa a terasa s prístreškom. K domu prislúcha garáž. Dom má bezpečnostný a kamerový systém, elektrickú vstupnú bránu na pozemok.
Podmienkou predaja nehnuteľnosti je odstupné za prevádzku reštaurácie v hodnote
250 000 eur.
Reštaurácia je zabehnutá a profitujúca, má stálych zákazníkov, stabilné výnosy a samozrejme, všetky platné povolenia na prevádzku v oblasti gastronómie. Vďaka tomu môže nový majiteľ pokračovať v podnikaní a rozvíjaní zabehnutej značky. Reštaurácia je momentálne jednou z najlepších v lokalite. Kapacita je 50 miest a 30 miest na vonkajšej terase. Pri terase sa nachádza detské ihrisko. Interiér reštaurácie sa predáva kompletne zariadený.
Kuchyňa je profesionálne vybavená, jej zariadenie je tiež súčasťou predaja, a to napr. : konvektomat Rational 2ks, výrobník ľadu,myčka na sklo, myčka na riad, plynový sporák 2 ks, chladiace pulty, ohrevný režón veľký a malý, fritéza, 2x mikrovlnka, váha, chladnička
Súčasťou pozemku je aj parkovisko s kapacitou cca 20 miest.
Dôvodom predaja je odchod majiteľov do zahraničia.
Srdečne Vás pozývam na obhliadku!




Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
47740 janbela[at]haloreality.sk 490000
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia