Pekný, zrekonštruovaný rodinný dom vo Veľkých Levároch

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Veľké Leváre - IBA U NÁS

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame Vám na predaj pekný, zrekonštruovaný, štvorizbový rodinný dom, v tichej lokalite obce Veľké Leváre.

Nehnuteľnosť leží na menšom, rovinatom pozemku vo výmere 340 m². Tento dom postupne prebehol rekonštrukciou, ktorá zahŕňala: nové medené rozvody elektriky, nový odpad a potrubia, zateplenie bez fasádnej úpravy, plastové okná, nové dvere, nová kuchynská linka, nové podlahy vrátane izolácie a betonáže, nové zastrešenie (trámy, plechová krytina) na časti domu a nad terasou. Domček je v dobrom technickom stave, suchý a udržiavaný. Strecha pôvodná.Inžinierske siete: elektrika 230V a 400V, plyn, voda, žumpa (v obci sa buduje už kanalizácia)

DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU:
- vstupná predsieň
- kuchyňa s jedálňou
- spálňa
- svetlá obývačka
- izba č. 1
- izba č. 2
- kúpeľňa so sprchovacím kútom
- samostatné WC
- veľká zastrešená terasa

Okrem obytnej časti ponúka nehnuteľnosť praktickú dielničku + garáž v hospodárskej budove, ktorá je zapísaná na LV. Dvor je v štádiu úprav, je tu dostatok priestoru na okrasnú výsadbu, menšiu úžitkovú záhradu alebo detské ihrisko. Prístup na pozemok z dvoch ulíc. Parkovanie bezproblémové. Dom sa nachádza v peknej, čistej ulici na okraji obce s dobrým prístupom po asfaltovej príjazdovej ceste.

Táto nehnuteľnosť je vhodná na trvalé bývanie, prípadne ako chalupa. Ponúka majiteľovi možnosť si nehnuteľnosť dokončiť podľa vlastných predstáv. V prípade záujmu vám vypracujem vizualizáciu tejto nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek.

Dohoda na cene možná pri rýchlom a serióznom jednaní.

Obec Veľké Leváre má kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dostupnosť do MA a BA, autobusová a železničná doprava. V okolí obce je pekná príroda, ktorá ponúka možnosť turistiky, cykloturistiky, hubárčenia, rybolovu.

DOBRÁ LOKALITA + CENA + STAV = MAKLÉR ODPORÚČA

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma kontaktujte. Teším sa na spoluprácu.

V prípade záujmu vám rada poradím s financovaním tejto nehnuteľnosti.

"Pekný, zrekonštruovaný rodinný dom vo Veľkých Levároch "
izieb
98 m²
89 m²
75 m²
340 m²
áno
áno
áno
1984
tehlová
pozemok
klasický

Emília Palkovičová

Realitný maklér Malacky, Senica

0915... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0915 494 157 emiliapalkovicova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Malackách podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Malackách, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Malackách

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Malackách.

35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62306
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
59009 emiliapalkovicova[at]haloreality.sk 154990
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spolupráca s pani Palkovičovou, je bezproblémová, reaguje pružne a skutočne sa snaží, aby bola spokojnosť na oboch stranách. R.S.
  • Spokojní kupujúci pri preberaní rodinného domu v okrese Malacky, obchod zastrešovala Emília Palkovičová.

  • Veľmi šikovná maklérka. Milá, vtipná, výrečná. Na všetky moje otázky mala ihneď odpoveď, dobrý prehľad, príjemné vystupovanie a ľudský a pokorný prístup. Vedela pochopiť našu životnú situáciu, čo si velmi vážim. Je to profesionál, no s veľkým srdcom.Ďakujeme. Jozef Š. s rodinou
  • Spokojná predávajúca a šťastní kupujúci pri preberaní bytu v Malackách, obchod zastrešovala Emília Palkovičová.

  • S pani Palkovičovou sme boli nadmieru spokojní, bola ochotná, milá, vždy nám všetko poradila čo bolo treba, takže odporúčam ju všetkými desiatimi. D. M
  • Mnohokrát děkuji za vše, jelikož jsem již občanem sousedního státu, nesmírně mi pani Palkovičová svou profesionalitou usnadnila prodej nemovitosti, měla vždy všechny potřebné dokumenty připravené a zabezpečila i součinost s úřady. E.J.
  • Za mna neskutocna maklerka. Vzdy ochotna, trpezliva, profesionalne odpovedajuca na vsetky dotazy, akcna, nic pre nu nie je problem a nikdy nereaguje neskor, nez do desiatich minut, je jedno, ci pouzijete mail, whatsup, FB, ci messenger. Za mna topka.
  • Maximalna spokojnost, profesionalny pristup a hlavne komunikacia od zaciatku az do konca. Kedykolvek som mohla zavolat alebo napisat a odpoved som dostala velmi rychlo takze urcite vyuzijem spolupracu v buducnosti ci uz na na kupu alebo predaj. Dakujem pekne za bezstarostnu skusenost :) Veronika Matuskova
  • Profesionalita+, pohotovosť+. MZ
  • Spokojnosť, prístup, ďakujeme M.H .
  • Spokojná predávajúca a kupujúci pri odovzdaní rodinného domu v okrese Skalica, obchod zastrešovala Emília Palkovičová.

  • Bola som s pani maklérkou maximálne spokojná. Kedykoľvek som zavolala prípadne napísala, vždy bola veľmi ochotná odpovedať na otázky. Ak bolo treba, vždy našla riešenie na danú situáciu. Pre jej profesionálny prístup by som ju určite odporúčala aj ostatným. Ďakujem a prajem veľa pracovných úspechov.MĎ
REALITNÝ MAKLÉR Malacky
35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62306
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia