Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom , - NOVOSTAVBA - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY + VIDEOOBHLIADKA

236 900 €
20 600€MEGA ZNÍŽENIE O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj krásny a moderný 4 izbový rodinný dom výmere 100m² (87m² + 13 m² zimná záhrada) a s potenciálom na rozšírenie o podkrovnú miestnosť alebo izbu s už existujúcim výstupom.Na dome sa pri výstavbe použil ako stavebný materiál tehla s hrúbkou stenových častí 30cm.
Mesačné náklady na 1 osobu sú vyrátané na 100 eur/mes elektrina a vodu 30 eur/ štvrťrok. Plynová prípojka sa v dome nenachádza. Rodinný dom je riešený ako nepodpivničený DVOJDOM typu bungalov. Nehnuteľnosť sa predáva spolu so zariadením.
Tento rodinný DOM je voľný k okamžitému užívaniu, stačí si priniesť osobné veci a bývať.

Domov je miesto, kde sa človek cíti skutočne dobre. V bezpečí a prijatý.Tento rodinný dom má rozhodne čo ponúknuť pre príjemný rodinný život, kde môžete všetci spoločne tráviť čas a predsa poskytuje vďaka premyslenému návrhu dostatok úniku do vlastného sveta bez toho, aby ste si vzájomne narúšali priestor.
Srdcom- centrálnou časťou domu je priestranná obývacia izba decentne napojená na veľmi pekne navrhnutú kuchyňu v modernom sofistikovanom prevedení.
Vzdušnosť, otvorenosť a nadštandardné presvetlenie priestoru ( vďaka orientácii troj komorových okien na J, V a Z svetové strany v jednom priestore) spája celú rodinu a poskytuje bohatý a predsa útulný priestor, kde si každý člen „gangu“ nájde svoje obľúbené miestečko. Či je to relax pri obľúbenom seriály alebo športovom prenose pred televízorom, pri príprave chutných domácich špecialít, stolovaní alebo jedinečných rozhovorov pri teplo sálajúcom krbe, ktoré nielen že umocní atmosféru tepla domova počas chladných zimných večerov, ale aj príjemne vyhreje celý priestor, čo by znížilo náklady spojené s kúrením ( v celom dome je zavedené moderné podlahové kúrenie a regulovateľným termostatom v každej izbe).

Tri spálne sú premyslene navrhnuté v rožných priestoroch domu, čo znamená, že sú od seba vzdialené presne tak, aby poskytli dostatok súkromia rodičom, ale aj „malým- veľkým“ obyvateľom ďalších dvoch izieb. Spálňa rodičov s orientáciou okna na Východ je hneď vedľa celoročne obývateľnej Zimnej záhrady, ktorá tak poskytuje ďalší priestor pre členov rodiny či ich priateľov v podobe príjemného posedenia pri BIO krbe s bonusovým výhľadom na okrasnú záhradku s trávnikom a esteticky riešeným exteriérovým ohniskom, ktoré boli navrhnuté záhradným architektom.

Kúpeľňa domu je rozumne navrhnutá medzi dve protiľahlé izby ( jedna s orientáciou na Z a druhá na V) a tak poskytuje každému z detí či hostí súkromie a priestor a únik do súkromia vlastného sveta. Nájdete v nej rohovú vaňu pre dlhý relaxačný kúpeľ alebo osviežujúcu rýchlu sprchu a dostatok úložného priestoru pre kozmetiku či čistiace prostriedky.
Veľký ohrievač vody, ktorý zabezpečí komfortný ohrev pre potreby viac početnej rodiny je decentne skrytý v technickej miestnosti v chodbovej časti prepojenej s úložným priestorom úžitkového policového systému.
Rodinný dom bol postavený v roku 2018 a majiteľ rozhodne nešetril na detailoch, ktoré aj s veľkou pozornosťou realizoval. Každú praktickú dušu s citom pre funkčnosť detailu potešia dôležité atribúty vedúce ku komfortu akými sú umývateľné steny v citlivých častiach domu ako je chodba či predsieň. To určite ocenia rodičia malých detí či milovníci domácich chlpáčikov. Majiteľ ďalej myslel na estetické tienenie okien ( zamedzuje náhľad do izieb z vonkajšej časti) vo V-časti domu, ktorá je orientovaná na ulicu a aj napriek vysokému oploteniu nenechal nič na náhodu. Na obhliadke si rozhodne nenechajte ujsť esteticky a minimalisticky riešené stropné osvetlenie.

Čo mňa najviac zaujalo a vysoko oceňujem, je maximálne využitie exteriérovej časti ( 202 m²), bez toho aby pôsobila pohlcujúco a zapratane. Naopak. Majiteľ si sofistikovane poradil aj s exteriérovým členením priestoru a vytvoril útulný strešný priestor pre terasové posedenie s priateľmi či príbuznými pri otvorenom ohnisku, dobrom jedle, domácich koláčoch či lahodnom víne. To, že terasové posedenie rešpektuje aj prípadné činnosti obyvateľov domu a zároveň chráni pred zvedavými pohľadmi susedov je výsledok premysleného a chytrého plánovania, z ktorého môžu noví majitelia naďalej čerpať.
Rodinný dom má aj ďalší potenciál a je pripravený aj na prípadné rozširovanie Vašej rodiny. Podkrovná časť je navrhnutá so zavedenou elektrinou a pripravená po úprave slúžiť ako ďalší obytný netradičný priestor. Napríklad ako izba pre dospievajúce dieťa, ako pracovňa, knižnica či úložný priestor. Fantázii sa medze nekladú. Jeho rozloha Vás príjemne prekvapí, ale tú Vám ukážem až osobne na obhliadke:)

VOĽNÝ ČAS A RELAX

Pozemok je tým, čo robí život v rodinnom dome tým pravým orechovým.
Ak ste pracovne vyťažený a život v rodinnom dome si chcete užiť na relax či zábavu, tak 202m² je pre Vás tak akurát.
Terasa v rozlohe 12,46 m² Vám poslúži na pohostenie priateľov s rodinami. Hneď vedľa zapálite ohnisko kde spoločne uvaríte dobrý guláš, na rozpálený gril hodíte marinované mäsko so zeleninou, deti sa hrajú obďaleč so psíkom na udržiavanom trávniku a Vy si len tak užívate chvíle absolútnej pohody.
Ak ste žena, rada sa staráte o kvety, pestujete bylinky do kuchyne či by ste si radi dopestovali čerstvú zdravú zeleninu či drobné ovocie, vo dvore budete mať dostatok možností na realizáciu.
Pánov rozhodne poteší kryté miesto pre parkovanie, uzamykateľný priestor na náradie, v okolí domu 5 ďalších miest na parkovanie, automatická závlaha zabudovaná pod trávnatou časťou fungujúca na časovač či kamerový systém chrániaci dom pred nevítanou návštevou.
Uľaví sa Vám pri pocite, že deti môžete bezpečne pustiť na Váš dvor bez dozoru, kde sa slobodne môžu zabávať s domácimi miláčikmi, hrať s rovesníkmi od susedov a keď dostanú chuť na hojdačky a preliezky, len 1 minútu od domu sú voľne dostupné pre deti z okolia tohto vydareného developerského projektu.

VEĽKÉ DVORNÍKY

Sú príjemným miestom v bezprostrednej blízkosti mesta Dunajská Streda( 2km) a 48 km juhozápadne od nášho hlavného mesta. Rodinný dom bol vystavaný ako súčasť developerského projektu, ktorý mal víziu vytvoriť akoby "mestečko v mestečku" a je situovaný v časti obce s novovybudovanými nadštandardnými rodinnými domami. Nová, moderná a bezpečná oblasť leží len pár minút od komfortu mesta , kde si môžete do piatich minút vybaviť úradné povinnosti, skočiť na dobrý film do kina v neďalekom nákupnom centre, posedieť v príjemnej reštaurácii či si len tak dopriať relax v známom wellness centre- Thermalpark.

Ak už dlho snívate o modernom, bezpečnom a pokojnom bývaní v novom rodinnom dome, nemáte chuť robiť kompromisy medzi cenou a komfortom mesta, zdvihnite telefón, napíšte alebo rovno zavolajte. Budem sa na Vás tešiť na obhliadke.

"Miesto, kde sa predstavy o rodinnej pohode a harmónii stanú skutočnosťou"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
57246 dianadecsiova[at]haloreality.sk 216300
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia