Dobrá investícia do pozemku v Bystrianskej doline na južnej strane Chopku.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rekreačný pozemok Valaská, Piesok, Bystrianska dolina - ZNÍŽENÁ CENA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
15 000 €
22 000 €
7 000€ZNÍŽENIE CENY O

Ponúkame Vám na predaj pozemky s celkovou rozlohou 1123 m², ktorých časť 275 m² a 820 m² + 28 m², nachádzajú sa v lese ( extravilán) v tesnej blízkosti hlavnej cesty z Valaskej časť Piesok do obce Bystrá, zapísané ako trvalý trávnatý porast. Sú vhodné pre záujemcov o investovanie do pozemku v krásnom prostredí doliny tiahnúcej sa pozdĺž horského potoka Bystrá, ktoré sa nachádza na južnej strane pohoria Nízkych Tatier. Je to v bezprostrednej blízkosti atraktívnych rekreačných oblastí Tálov, Mýta pod Ďumbierom a južnej strany Chopku. V dosahu 15 minút jazdy autom sú známe lyžiarske strediská s lanovkou, wellness hotelmi, v tesnej blízkosti je najväčšia krasová jaskyňa južnej strany Nízkych Tatier a verejnosti dostupné prírodné pramene s liečivou vodou v Mýte i vyššie položenej obci Jarabá.

"Dobrá investícia do pozemku v Bystrianskej doline na južnej strane Chopku."
nie sú
1123 m²

Anna Nociarová

Realitný maklér Brezno

0948... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0948 363 330 annanociarova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Brezne podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Brezne, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Brezne

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Brezne.

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
57284 annanociarova[at]haloreality.sk 15000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Super prístup a veľmi milá maklérka, Richard Čunderlík
  • Chcem veľmi pekne poďakovať p. Anne Nociarovej za ľudský a zároveň vysoko odborný prístup k predaju našej nehnuteľnosti, ktorú sa už bezúspešne pokúšalo predať niekoľko realitných maklérov. Ďakujem jej za trpezlivosť pri konzultáciách a vytrvalosť znova a znova sa púšťať do hľadania riešení pri nových komplikáciách. Blahoželám Vašej realitnej kancelárii, že máte takého kvalitného zamestnanca! J.B.
  • Radi by sme podakovali p. Nociarovej a p. Dubovskej za ich ochotu a profesionalny pristup pri predaji nasej nehnutelnosti. S pozdravom Michalcik

  • Velmi mila a prijemna maklerka, som rada ze prave ona mala na starosti moju nehnutelnost. Letavajova Jana
  • Dobrý deň, chcela som Vám poďakovať za profesionálny a hlavne optimistický prístup plný entuziazmu a energie, ktorú ste vliala aj do mňa. Za krásne fotky a nádej na predaj. S pozdravom J. Bugáňová

  • Boli sme veľmi spokojní pani Nociarovú by sme neváhali kontaktovať znova keď budeme potrebovať. Podhorcová Zdenka
  • Vysoko profesionálny prístup p. Nociarovej si veľmi ceníme.
  • Slusny a velmi profesionalny pristup. V. K.
  • Som veľmi spokojná,pani Annu Nociarovú by som určite odporučila známemu. Mária Šuleková
  • Profesionálny prístup maklérky môžem hodnotiť veľmi vysoko. LK
  • Velmi spokojný s jednaním a korektnosťou maklérky Anny Nociarovej. Ing.Oliver Šiatkovský
  • Byli jsme nadmíru spokojeni. Hrnčár
REALITNÝ MAKLÉR Brezno
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia