Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Trávnica

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj 4 - izbový prízemný rodinný dom s orientačnou obytnou plochou 110 m² po čiastočnej rekonštrukcii v tichej lokalite obce Trávnica. Nehnuteľnosť sa nachádza na slnečnom, rovinatom a oplotenom pozemku s výmerou 1465 m².

Dispozícia:
chodba, kotolňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, tri obývacie izby, kuchyňa, výstup na povalu, priestranná veranda, kúpeľňa s vaňou a toaletou, ďalšia miestnosť momentálne využívaná ako práčovňa so šatníkom (možnosť využiť ako obytnú miestnosť) a priestranná komora.
Dom má jeden hlavný a dva zadné vstupy. K domu patrí zastrešená terasa.

Domček prešiel čiastočnou rekonštrukciou, pri ktorej bola zateplená jedna stena domu a urobená drenáž pozdĺž tejto steny, nová terasa so strieškou, zámková dlažba na chodníku, plastové okná v prednej časti domu, zrekonštruovaná kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, dlažba a obklady v nej, od stropu novovymurované obidva komíny, nový dažďový odkvap na streche, na hlavných vstupných dverách vonkajšia plastová roleta, vonkajšia fasádna farba.
Inak je dom v pôvodnom ale veľmi zachovalom stave.

IS - mestská voda, elektrina, plyn, odpad je vedený do žumpy (10 m3) v prednej časti pozemku, studňa na pozemku a tiež prívod obecnej vody aj na dvor.
Kúrenie je zabezpečené centrálne radiátormi plynovým kotlom, ale domček v zime dostatočne vykúria aj krbové kachle v kuchyni.
Nehnuteľnosť je udržiavaná a obývaná. Strecha je sedlová so škridlou.

Na pozemku sú dve samostatné pivnice so spoločným vstupom, letná kuchynka a jedna obytná miestnosť (chatka), kôlňa, šopa a ďalšie hospodárske drevenné budovy. V zadnej časti pozemku je udržiavaná záhradka s fóliovníkom.

Zadná časť domu - nie je zakreslená v katastrálnej mape.

Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa a nie je zaťažená žiadnou ťarchou.
Asfaltová cesta zabezpečuje bezproblémovú dostupnosť k nehnutenosti ako aj parkovanie.

Vzhľadom na lokalitu, v ktorej sa nachádza nehnuteľnosť a dostupnosť k termálnemu kúpalisku Podhájska, od ktorého je vzdialený 4 km, je domček vhodný rovnako na trvalé ako aj rekreačné bývanie.

Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.




"Nehnuteľnosť vhodná na trvalé alebo rekreačné bývanie"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62259
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
55138 janaslavikova[at]haloreality.sk 98500
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62259
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia