Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Tomášov - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj veľkorysý 5-izbový poschodový rodinný dom v obci Tomášov. Dom s úžitkovou plochou 220m² bol kolaudovaný v roku 2011, pozemok má výmeru 923m² (11x90m). Čiastočne podpivničený dom je umiestnený v prednej časti pozemku, čo ponúka dostatok súkromia na zastrešenej terase a v zadnej časti pozemku na záhrade. Na terase je predpríprava na vonkajší barový pult, ktorý nájde uplatnenie hlavne v letných mesiacoch. Pred domom je veľká dvojgaráž s automatickou garážovou bránou. Na streche garáže je priestor na vytvorenie ďalšej terasy. V zadnej časti pozemku je záhradný domček so zastavanou plochou 61m².

Dispozícia domu:
Na prízemí je denná časť domu, ktorú tvorí:
Za vchodovými dverami do domu sa nachádza predsieň s oddelenou kotolňou, kde sa nachádza kotol, bojler a vzduchotechnika. V elektrickom rozdeľovači je modulárna predpríprava na zapojenie inteligentnej domácnosti ako napríklad diaľkové ovládanie kúrenia, predpríprava na automatické regulovanie prietoku podlahového kúrenia (štrukturovaná kabeláž je nachystaná).
Za predsieňou je prechodová chodba, z ktorej sa dostávame do hosťovskej izby resp. pracovne, kúpeľne s toaletou, špajze, odkladacieho priestoru pod schodiskom a obývacej izby s kuchynským kútom. V strede obývacej izby je umiestnený krb, ktorý Vám spríjemní zimné večery v kruhu rodiny.
Kuchynská linka je vybavená elektrickou rúrou, plynovou varnou doskou a drezom. Pripravená je vstavaná skriňa na chladničku s mrazničkou a mikrovlnnú rúru.

Na druhom nadzemnom podlaží je nočná časť: dve detské izby, z toho jedna má priestranný balkón otočený do dvora, a priestranná presvetlená spálňa so samostatným šatníkom a balkónom smerujúcim do ulice. Tiež tu nájdeme kúpeľňu s toaletou, dvomi umývadlami, sprchovacím kútom a exkluzívnou vírivkou/vaňou pre dve osoby.

Na konci terasy je vstupné schodisko do podpivničenej časti domu. Tu sa nachádza v jednej miestnosti čerpadlo Darling na čerpanie vody zo studne (z tejto studne je napojený záhradný domček) a v druhej miestnosti je dostatočne veľký úložný priestor na uskladnenie sezónnych vecí ako lyže, bicykle a podobne. Táto miestnosť je presvetlená svetlíkom.

Spomínaný záhradný domček je vybavený malou kuchynkou, skladovým priestorom, kúpeľňou so sprchovacím kútom a WC, jedálňou a samostatnou veľkou izbou, ktorá je situovaná do dvora za domčekom. V zimných mesiacoch je možné pridať do domčeka vykurovacie telesá a obývať ho celoročne. Alebo je ideálny na hranie pre deti, či ubytovanie návštevy.

Na dvore sú zasadené jablone a okrasné ihličnaté stromy. Dom je pripravený na okamžité nasťahovanie nových majiteľov.

Obec Tomášov má kompletnú občiansku vybavenosť, je tu škôlka, škola, zdravotné stredisko, rôzne obchody. Do centra okresného mesta Senec je to cca 10 minút autom a do Bratislavy necelých 30 minút. Bonusom je blízkosť Malého Dunaja a nádherného parku pri Kaštieli Tomášov, v ktorom sa nachádza 4hviezdičkový Art Hotel s príjemnou reštauráciou, kaviarňou a bazénom.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62015
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
49592 * 239000
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62015
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia