Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Telgárt - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v Telgarte, útulná nehnuteľnosť je výsledkom rozsiahlej rekonštrukcie a dostavby. Je dobre prístupný z hlavnej cesty smer Poprad - Brezno, postavený na upravenom, mierne svahovitom a slnečnom pozemku o rozlohe 1013 m². Možnosť bývania v 2 samostatných apartmánoch, poskytuje priestor aj na podnikanie v agroturistike. Pozostáva zo staršieho domu a prístavby postaveného v typickom architektonickom štýle horehronských dedín z výhľadom priamo na hrebeň Nízkych Tatier a Muránskej planiny. Rekonštrukcia domu bola dokončená v roku 2019, pozostávala z takmer kompletnej opravy - fasád, elektrických rozvodov, podláh, vnútorného vybavenia, vybudovania terasy a záhrady z príjemným posedením pri grile. Je dvojpodlažný, pôvodné prvky boli rekonštrukciou citlivo zachované. Dispozične pozostáva z prízemia, kde sa nachádza obytná časť, zádverie, veľká, presvetlená obývacia hala spojená zo spálňou, kuchyňa, veľká spálňa vhodná na prenajímanie, originálna sauna z vírivkou, kúpeľňa z WC, skladom a kotolňou. Veľké francúzske okno sprístupňuje záhradu, kde sa v spevnenom svahu nachádza garáž. Vo vyvýšenej časti pôvodného domu je veľká pracovňa z kuchynským a sprchovým kútom, má samostatný vchod. Dom má novú strechu, drevený krov, krytina- Bramac. Podkrovie je prístupné samostatným vchodom z dvora v započatej výstavbe, vybudované priečky a rozvody na dostavbu 4 izieb. Na pozemku je k dispozícií miesto pre parkovanie viacerých vozidiel. V dome je zavedená voda, elektrika, WIFI, TV rozvod, odpad je zvedený do obecnej kanalizácie, kúrenie elektrické podlahové. Nehnuteľnosť ponúka široké možnosti využitia ako rodinný dom vhodný na celoročné bývanie alebo prázdninový dom, prípadne na podnikanie. Blízkosť hôr v ktorom sa nachádza nie je narušené masívnym turistickým ruchom a ponúka veľa možností na dokonalý relax, lyžovanie, turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, zberu bylín a lesných plodov. Obec má dobrú občiansku vybavenosť, usporadúva množstvo kultúrnych a spoločenských podujatí. V tesnej blízkosti sa nachádza krásne lyžiarske stredisko, množstvo prírodných zaujímavostí a miesta zážitkových atrakcií možno navštíviť v celom regióne. Túto ponuku je nutné vidieť a osobne si vychutnať možnosti života v atmosfére tejto rázovitej horehronskéj dediny spojenej z folklórom a dobrými ľuďmi. Kto hľadá pokoj z možnosťou podnikať je táto nehnuteľnosť práve pre neho a jeho rodinu, ihneď k dispozícií, dobre je to vidieť.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
49410 annanociarova[at]haloreality.sk 110000
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia