Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Štúrovo

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj rodinný - apartmánový dom v centre mesta Štúrovo.
Nehnuteľnosť bola využívaná ako ubytovňa s viacerými apartmánovými jednotkami k čomu napovedá aj dispozičné riešenie budovy.
Na pozemku, ktorý má prístupovú cestu z dvoch strán, sú postavené 2 garáže, ktoré zabezpečujú parkovanie pre 3 autá, ďalšie parkovacie miesta pred a priamo na pozemku.

Vzhľadom na priestrannosť a dispozičné riešenie nehnuteľnosti, je možné ju využiť na zriadenie zdravotnej ambulancie (ktorá tu v minulosti bola), kaderníctva, administratívnej kancelárie, prípadne na iné komerčné účely.

Dispozícia: rodinný dom má 3 vchody s prístupom do rôznych častí domu.
Vstup 1: hala s prístupom do apartmánu a so vstupom do toalety.
Vstup 2: izba, chodba s úložným kútikom a schodiskom na poschodie.
Poschodie: priestranná hala s chodbou a prístupom do 3 apartmánových jednotiek, dámske a pánske sprchy s toaletami, kuchyňa. K dispozícii je aj miestnosť, ktorá sa využívala ako sklad pre upratovačku.
Vstup 3: priestranná apartmánová miestnosť s kuchyňou, chodba, spálňa , sprcha s bidetom, toaleta, technická miestnosť s jedným z dvoch bojlerov.
V zadnej časti pozemku sa nachádza priestranná budova, ktorá sa využíva ako dvoj-garáž. K dispozícii je aj ďalšia garáž s prístupom z ulice.
Vedľa budovy je vytvorená priestranná terasa, ktorá je celá podpivničená a ohradená vysadeným živým plotom.
Okná a dvere sú drevené s izolačným dvojsklom.
Vykurovanie centrálne, zabezpečené plynovým kotlom.

Nehnuteľnosť vzhľadom na lokalitu je vhodná aj ako investičná príležitosť, v tesnej blízkosti sa nachádzajú apartmánové domy, ktoré sú v celej turistickej sezóne maximálne vyťažené.
Len pár minút kľudnej chôdze sa nachádza termálne kúpalisko Vadaš, ktoré zabezpečuje stály prísun klientov.

Pri serióznom a rýchlom jednaní možná dohoda.

Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
51621 andreakovarcikova[at]haloreality.sk 237500
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia