Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Sihla - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný rodinný dom v Sihle vhodný na trvalé bývanie alebo chalupárčenie. Nachádza sa na slnečnom návrší v pôvodnej zástavbe centra dediny v krásnom prostredí Poľany a Slovenského Rudohoria. Je po rozsiahlej rekonštrukcii prevedenej v roku 2012 na pozemku z rozlohou 436 m², v pokojnej lokalite zastavanej časti obce. Je dobre udržiavaný, podpivničený, prístupný poľnou cestou, z pozemku je krásny výhľad na malebné okolie a dedinu. Vstup do domu vedie z otvoreného priedomia, ktoré slúži ako krytá terasa zo vstupom do spojovacej chodby. Dispozične pozostáva z veľkej a účelne riešenej prechodovej spoločenskej izby, ktorej atmosféru dotvára krbová pec, ktorá vykuruje všetky obytné miestnosti a po obidvoch stranách sa nachádzajú dve spálne. Z chodby je prístupná kuchyňa, oproti je k dispozícií kúpeľňa so sprchou a WC. Interiér je účelne zariadený, zariadenie je súčasťou predaja. Strecha je pokrytá pozinkovaným plechom, podkrovie je suché, krov v zachovalom stave, vhodný aj na dostavbu obytných miestností. Obvodové steny sú vystierkované, čiastočne obložené dreveným obkladom, drevené časti sú zaizolované a ošetrené proti plesni. V lete je v dome príjemne chladno, vykurovanie počas zimy je zabezpečované kúrením drevom z možnosťou použitia elektrických konvektorov. Je vybudovaný nový rozvod vody a elektriky, nová je aj elektrická prípojka, odpad je zvedený do septiku z čističkou. K dispozícií je veľká pivnica a drevená hospodárska budova. Prostredie nie je narušené masívnym turistickým ruchom a ponúka veľa možností na dokonalý relax, lyžovanie, turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, zberu bylín a lesných plodov. Malá obec má k dispozícií obchodíky a služby realizované v rámci agroturizmu a poľnohospodárstva, je tu možnosť zážitkových atrakcií spojených s chovom koní a ovčiarstvom. Mesto Brezno a Hriňová z kompletnou občianskou vybavenosťou sú vzdialené 25 minút cesty autom. Túto ponuku je nutné vidieť a osobne si vychutnať možnosti oddychu v atmosfére tohto malebného kraja. Kto hľadá pokoj, je táto nehnuteľnosť a jej možnosti využitia práve pre neho a jeho rodinu, ihneď k dispozícií, dobre je to vidieť.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
48996 annanociarova[at]haloreality.sk 41999
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia