Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chata Senec, Slnečné Jazerá - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj chatku - rodinný dom v rekreačnej oblasti Slnečné jazerá Juh, nachádza sa v zástavbe celoročne obývaných chát. Rozloha pozemku 204 m² (8,5x24m). Stavba je skolaudovaná ako rekreačná chata s celoročným bývaním s energ. certifikátom B s možnosťou zapísania trvalého pobytu. Na pozemku je záhradný domček, nová vŕtaná studňa so šachtou a čerpadlom, posuvná brána. Pozemok je oplotený a ohradený múrom.

Rekreačná chata je postavená ako 4-izbový bungalov s parkovným státím pre dve autá. Zastavaná plocha 75m², úžitková plocha 62,85m² plus terasa 22,50m². Chatka svojou dispozíciou ponúka plnohodnotné celoročné bývanie. Dispozícia: 3 samostatné izby, kuchyňa s jedálenským kútom a obývačkou, kúpeľňa. Cena je uvedená za chatku v stave čiastočného holodomu, ktorý zahŕňa:
- vnútorné stierky, laminátové podlahy v nočnej časti (3 izby, rozmery izieb 3x4m)
- sanita (toaleta, umývadlo, veľký uzavretý sprchový box s vaničkou)
- podlahové teplovodné kúrenie
- elektrický bojler
- fotovoltaické panely na ohrev vody
- zateplenie domu s 10cm sivým granitovým polystyrénom
- vnútorné žalúzie
- led bodové osvetlenie
- vonkajšia fasáda
- úpravy vonkajšieho terénu – vydláždené parkovné miesto pre dve autá, v zadnej časti drevená terasa s prestrešením
- posuvná brána
- nová vŕtaná studňa so šachtou a čerpadlom
- záhradný domček na náradie
- pozemok oplotený a ohradený múrom z každej strany
- vysadená zeleň pozdĺž domčeka

Prístupová cesta je asfaltová, vstup na pozemok priamo s autom. Ideálne miesto na letnú dovolenku strávenú v bezprostrednej blízkosti Slnečných jazier a známe jazero Gulášku, ale i na celoročné bývanie.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62322
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
45560 * 135000
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62322
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia