Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Senec, Senec-mesto, NOVOSTAVBA na Ul. Holubia - NOVOSTAVBA - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

167 500 €
13 000€MEGA ZNÍŽENIE O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj príťažlivý 2+KK byt o rozlohe 51, 08 m² s veľkou zasklenou lodžiou o výmere 7,23 m² na 2. poschodí trojposchodového bytového domu, ktorý je súčasťou atraktívneho moderného komplexu novostavieb ERIN na Ul. Holubia v Senci iba na skok od výpadovky na Bratislavu, v ktorej ste za pohodlných 20 minút, práve vďaka lokalite, v ktorej sa Váš budúci domov nachádza.

Tento byt datuje svoju kolaudáciu na rok 2016. Nakoľko je jej prvý majiteľ natoľko pracovne vyťažený, byt ešte vonia novotou a nedotknutosťou novo postavených bytových jednotiek. Už pri prvotnom vstupe Vás omámi závan precíznosti detailov prác a luxusu kvalitných prírodných materiálov lesklej kamennej podlahy v predsieni, na chodbe či kúpeľni.

Pre tých, ktorí vedia, čo chcú

Keď som prvý raz vstúpila do bytu, prvé , čo ma napadlo, že si jej mladý majiteľ išiel nekompromisne za svojou víziou bez ohľadu na cenu použitých materiálov, na ktorých sa v žiadnom aspekte nešetrilo. Potvrdil môj pocit, keď mi prezradil, že iba zariadenie a použité materiály ho stáli 18 000eur. Kvalita materiálov, spracovanie do najmenších detailov, skvelá dispozícia intímneho charakteru a využitie potenciálu tohto bytu, Vám môže odovzdať priestor na život, po akom túžite.Už pri vstupe do bytu ucítite vôňu kvality, vzdušnosti a dispozíciu, ktorá vám dopraje priestor na odpočinok, prácu a trávenie voľného času tak, ako to máte radi. Tento byt rozhodne svedčí niekomu, kto má svoje životné ciele jasne vymedzené, nastavené priority a štandardy a ktorých vynútené kompromisy len tak nezlomia.

Technické parametre bytu:
-Výmera: 51,08m²
-Poschodie: 2/3
-Parkovanie: možnosť zakúpenia za 5000eur / parkovacie státie pred vchodom s vlastným Listom Vlastníctva/
Nie je povinnosťou si ho zakúpiť spolu s bytom/ V blízkosti bytu sa nachádzajú 2 autobusové medzimestské zástavky( jedna do BA) a centrum Senca je na 15 minút chôdzou. Parkovanie sa dá prenajímať od rezidentov, prípadne voľné parkovacie státie je pred nevystavaným bytovým domom nižšie)
-Zariadenie spolu so spotrebičmi v hodnote 18 000 eur v cene: ÁNO
-Mesačné náklady: 100eur/ 2 osoby ( správa, upratovanie, nájom, studená-teplá voda, elektrika)
-Orientácia bytu: spálňa/obývacia časť: ZÁPAD Kuchyňa: VÝCHOD
-Kúrenie: podlahové, regulované termostatom v každej miestnosti zvlášť
-Plyn: NIE
-Internet: optický
-Správca: Contesta sro
-Energetický trieda: B
A teraz to najdôležitejšie. Tento mimoriadne príťažlivý byt v NOVOSTAVBE sa predáva kompletne zariadený s takmer nedotknutými vstavanými aj voľne stojacimi spotrebičmi ( práčka, elektrická varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, mikrovlnka) kuchyňou navrhnutou na mieru, obývacou stenou, gaučom, jedálenským stolom, zariadenou spálňou ai.

Vitajte a cíťte sa tu ako doma:

Hneď pri vstupe do bytu Vás do tanga pozve tá správna kombinácia emócií a luxusu.
Priestranná chodba zdobená lesklým prémiovým kameňom hrejivých farieb Vás láka vstúpiť hlbšie do Vášho budúceho kráľovstva, kde sa dokonale ukryjete pred chladom a problémami sveta.
Moderný štýl obývacej izby dokonale sekunduje s jedálenským setom v hodnote 1600 eur a priestranným kuchynským kútom navrhnutom a vyrobenom v Prahe v nadčasovom dizajne. Poskytne Vám dostatok priestoru na relax pri obľúbenom filme či príjemné chvíle strávené prípravou lahodnej večere v intímnom rozhovore s partnerom či partnerkou pri poháriku obľúbeného vína a hudby v pozadí. Vzdušný a bohatý priestor dokonale umocní skutočnosť vstupu do útulne zariadenej lodžie ako z obývacej časti bytu, tak aj zo spálne.
Z kuchynskej časti je situované okno, z ktorého máte výhľad do uličky a dokonale Vám zabezpečí príjemnú dávku denného svetla počas celého dňa.
Kúpeľňa Vás svojím vkusne elegantným prevedením pohladí na duši. V nej sa dokonale zrelaxujete a nádych prémiového dizajnu Vás doslova prevedie do iného sveta z každodennej šedi povinností, ktoré v tomto byte rozhodne môžete nechať za vchodovými dverami. Zároveň je praktická a dispozične dobre riešená v srdci bytu s jednoduchým dosahom z ktorejkoľvek časti bytového priestoru.
Spálňa je ideálna svojou veľkosťou ako aj svojou orientáciou, vďaka ktorej si môžete vychutnať krásy západov Slnka. Skvelým riešením je vstup do zimnej záhrady, ktorý Vám poskytne pokojný spánok, dokonalý relax, pocit súkromia a intimity.

Na prostredí záleží

1. Developerský projekt ERIN vytvorilo veľké sídlisko NOVOSTAVIEB rodinných a bytových domov, ktorých kombinácia vytvára skvelé podmienky pre prémiový a bezpečný život
2. Potraviny ŽABKA, kde nájdete všetko, čo Vám práve chýba doma
3. Príjemná štýlová kaviareň a zmzlináreň KOPČEKOVO iba 100 m od Vášho nového domova
4. Výpadovka smer Bratislava hneď za „bránami“ komplexu a tak môžete bezpečne zabudnúť na nepríjemné kolóny v centre mesta a užívať i krátku a rýchlu jazdu do hlavného mesta na neďalekej diaľnici
5. Jazero v srdci sídliska pre príjemné chvíle relaxu s deťmi, pri pikniku s priateľmi alebo príjemnej prechádzke
6. Supermarkety KAUFLAND a LIDL pre väčšie víkendové nákupy len 1,5 minúty cesty autom

TIP makléra:
Tento príťažlivý byt by sme odporučili pre:
1. Mladý pár, ktorý by rád posunul svoj vzťah na vyšší level prvým spoločným bývaním v tomto krásnom byte, kde stačí naozaj len prísť a bývať
2. Single ľudí, ktorí cítia, že by sa radi osamostatnili a už ich nebaví platiť cudziemu človeku za nájom či bývať v detskej izbe u rodičov
3. Ľudí po náročnej životnej situácii, ktorí potrebujú dôstojné bývanie a vlastný priestor
4. Bratislavčanov, ktorým pri aktuálnych podmienkach nevychádza hypotéka na 1 izbové byty v Bratislave a radi by mali za rovnakú hodnotu v novostavbe iba na skok od hlavného mesta

Budem sa na Vás tešiť pri osobnej obhliadke tohto výnimočne príťažlivého a sympatického bytu. Dohodnite si tú svoju na tel. č. 0918 770 466

"Tento byt Vás svojim šarmom a nenútenou eleganciou chytí za srdce a pohladí dušu"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
60790 dianadecsiova[at]haloreality.sk 154500
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia