Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Šaľa, Hlavná - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 3-izbový byt v meste Šaľa na Hlavnej ulici. Byt o rozlohe 75m² sa nachádza na prízemí zatepleného bytového domu. K bytu prislúcha veľká terasa s plochou 27,5 m² (11m x 2,5m).

Dispozične byt pozostáva z kuchyne, obývačky, troch izieb, kúpeľne so sprchovým kútom a samostatnej toalety. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so sporákom a v jednej z izieb je vstavaná šatníková skriňa.

Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite virtuálnu prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=vdS28M7JN61

V roku 2018 bola zrekonštruovaná kúpeľňa, toaleta a inštalovaná klimatizácia v obývačke.

Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2002 a je nanovo zateplený (2018). Ohrev teplej úžitkovej vody a vykurovanie je zabezpečené v kotolni, ktorá sa nachádza priamo v bytovom dome.

Mesačné náklady na bývanie sú vo výške 150,- EUR + elektrina. Prenájom mestského pozemku na ktorom sa nachádza terasa je 25,- EUR/ročne. Byt je kúpou ihneď voľný.

V blízkosti bytu sa nachádza základná škola, vlaková a autobusová stanica, nákupné stredisko, potraviny a centrum mesta. Pred bytovým domom je detské ihrisko a cez cestu útulná kaviareň.

Mesto Šaľa má výbornú občiansku vybavenosť vrátane základných a stredných škôl, škôlok, reštaurácii, kaviarní, kina, knižnice a nákupných centier. Zároveň okrem pohodlného napojenia na rýchlostnú cestu R1, dáva možnosť cestovania za prácou aj vlakom, najmä v smere na Bratislavu alebo Nové Zámky.

Byt na prízemí s veľkou terasou poskytne majiteľom nerušené bývanie s možnosť grilovania a oddychu s rodinou a priateľmi. Ak navyše hľadáte byt v blízkosti centra mesta, tak ste ho práve našli.

"Jedinečný trojizbový byt s veľkou terasou a šatníkom."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
54273 * 93900
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia