Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Polomka, Hámor - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj starší rekreačný dom v obci Polomka, Hámor pod hrebeňom Nízkych Tatier a Muránskej planiny. Nachádza sa v pokojnej a dobre prístupnej časti obce na slnečnom pozemku vo výmere 800 m², v blízkosti hlavnej cesty Brezno - Poprad. Dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou v roku 2014. Pôvodne bol pekne a štýlovo zariadený, v súčasnosti je nábytok a celý interiér opotrebovaný, stav zodpovedá prenájímaniu nehnuteľnosti. Prvé podlažie pozostáva z priestrannej spoločenskej haly spojenej z kuchyňou, zariadené veľkou kuchynskou linkou, rustikálnym a záhradným nábytkom kombinovaným zo starožitným nábytkom regiónu Horehronia, ktorý je v cene domu. V hale je k dispozícií funkčný, klasický krb, veľké, výhľadové okno sprístupňuje vonkajšiu terasu a upravenú záhradu, záhradné posedenie a už nefunkčný bazén. Tri z piatich rozľahlých spálni majú veľké, plastové, francúzske okná, ktoré sa nachádzajú na celej južnej strane domu z výhľadom na okolitú prírodu, zároveň umožňujú prístup na vonkajšiu terasu. Jedna zo spálni je prechodová, ostatné majú samostatný vstup. V dome je jedna kúpeľňa zo sprchou, samostatné WC a práčovňa. Všetky miestnosti sprístupňuje spojovacia chodba a zádverie. Kúrenie je zabezpečované elektrickými konvektormi z možnosťou kúrenia v krbe, ohrev vody elektrickým bojlerom, odpad je zvedený do septiku. Podkrovie je po rekonštrukcii strechy v pôvodnom stave, podlaha je prekrytá hrubou izoláciou. Dom je vhodný na trvalé bývanie, rekreáciu ale aj na podnikanie s možnosťou dobudovania podkrovia. Najbližší vlek z umelým zasnežovaním je vzdialený 2 km, v dosahu 15 km sú moderné SKI centrá, na hrebeňoch Tatier a Muránskej planiny sú k dispozícií skialpinistické a bežecké trate pre všetky kategórie lyžiarov, cyklotrasy a turistické chodníky. V blízkosti je niekoľko tradičných reštaurácií, rybník a plaváreň v susednej obci. V prípade záujmu je k dispozícií na predaj ďalší pozemok, alebo jeho časť, ktorý tvoril pôvodnú oplotenú usadlosť a lúka vhodná na zriadenie zážitkových aktivít, prípadne na ďalšiu výstavbu v celkovej výmere 4000 m². V dosahu je železničná stanica, lekár, obchody, pošta a kompletná občianska vybavenosť. Kto hľadá pokoj je táto nehnuteľnosť a jej možnosti využitia práve pre neho a jeho rodinu, ihneď k dispozícií , dobre je to vidieť.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62322
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
48986 annanociarova[at]haloreality.sk 82000
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62322
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia