Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chalupa - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovanú chalupu v Polomke, priamo pod hrebeňom Nízkych Tatier z výhľadom na Muránsku Planinu. Má dve podlažia, nachádza sa v pokojnej a dobre prístupnej časti obce na slnečnom pozemku o výmere 774m² uprostred nádhernej prírody, typickej pre túto turistami čoraz viac navštevovanú lokalitu z množstvom atrakcií a centier pre športové aktivity. Chalupa prešla v roku 2020 takmer komplexnou rekonštrukciou, je účelne prebudovaná zo staršieho rodinného domu. Rekonštrukcia pozostávala z výmeny rozvodov, vybudovania plynovej prípojky a ústredného kúrenia, zateplenia východnej strany, úpravy dvora a záhrady, vnútorných a vonkajších stierok, výmeny okien, obnovenia drevených palubových a vybudovania keramických podláh. K dispozícií je nový plynový kotol na kúrenie a teplú vodu. Má klasický vidiecky štýl, zo zachovaním pôvodných prvkov, vnútorné zariadenie je v cene. Prvé podlažie je prístupné priamo z dvora, tvorí ho zádverie, kompletne vybavená kuchyňa, spoločenská miestnosť, komora a kotolňa. Vnútorné schodisko sprístupňuje druhé podlažie, presvetlenú chodbu a osobitný východ na dvor vonkajším schodišťom. K dispozícií sú tu dve prechodové spálne, malá izba z rozkladacou sedačkou, nová kúpeľňa s WC a práčovňa. Chodbu je možné využiť na jednoduché prebudovanie prechodových spálni na miestnosti zo samostatným vchodom. Strecha je pokrytá plechovou škrídľou, podkrovie je klasický pôjd. Obytná časť je prepojená z pôvodnou hospodárskou budovou, kde sa nachádza veľká dreváreň, komora a letná kuchyňa. Z južnej strany je k dispozícií úzky udržiavaný dvor z možnosťou parkovania viacerých vozidiel. Je celoročne využiteľná, vhodná aj na trvalé bývanie alebo podnikanie v ubytovávaní turistov. V tesnej blízkosti je lyžiarsky vlek z umelým zasnežovaním a vyhliadková veža, moderné SKI CENTRUM je vzdialené 15 km, k dispozícií sú skialpinistické trate pre všetky kategórie lyžiarov, nádherné cyklotrasy a turistické chodníky. Obec Polomka má k dispozícií kompletnú občiansku vybavenosť, autobusovú i vlakovú zastávku, lekára, obchody a poštu. Túto ponuku je nutné vidieť a osobne si vychutnať možnosti oddychu v atmosfére tohto malebného kraja, dobrých ľudí spojených s tradičnými zvykmi a folklórom. Kto hľadá pokoj, príjemných susedov a tradičné vidiecke bývanie je táto nehnuteľnosť a jej možnosti využitia práve pre neho a jeho rodinu, ihneď k dispozícií , dobre je to vidieť.

"Dobre prístupná zrekonštruovaná chalupa na horehroní v Polomke"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4673
recenzií od klientov
62223
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
56128 annanociarova[at]haloreality.sk 87000
35000
zazmluvnených klientov
4673
recenzií od klientov
62223
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia