Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom , + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj rodinný dom nepravidelného pôdorysu, ktorý sa nachádza v obci Neded, okres Šaľa. Dom s úžitkovou plochou 160m² je postavený na pozemku s rozlohou 877m².

Rodinný dom má jedno nadzemné podlažie priečne výškovo posunuté a je čiastočne podpivničený.
Nadzemné podlažie sa skladá zo vstupnej chodby, obývačky s dominantným krbom, spálne so vstupom na terasu, pracovne, kuchyne s kuchynskou linkou a spotrebičmi, špajze a samostatnej toalety. Z obývačky sa dostaneme do ďalšieho obytného celku, kde sa nachádzajú tri nepriechodné izby a kúpeľňa s vaňou a toaletou.
V pivnici sa nachádza práčovňa osadená vaňou, garáž so sektorovou bránou, dielňa, sklad, komora a kotolňa ústredného kúrenia s plynovým kotlom a bojlerom na ohrev TUV. V roku 2020 bolo inštalované tepelné čerpadlo, ktoré aktuálne zabezpečuje nízko nákladové kúrenie v celom dome.
V obytnej časti pivnice je kuchyňa s plynovým sporákom, drezom a kuchynským sekretárom, ktorú možno využiť ako letnú kuchynku s prístupom do záhrady.

Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite virtuálnu prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=WJDEt4AmuvP

Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 1991 a je postavený z pálenej tehly o hrúbke obvodového múra do 400 mm. Vonkajšia omietka je brizolitová. Stropy sú železobetónové a keramické. Zastrešenie domu je rovnou strechou. Na dome sú vymenené plastové okná s izolačným dvojsklom, sieťky proti hmyzu a žalúzie. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, obecný vodovod, plyn, elektrickú energiu a tlakovú kanalizáciu.

Pozemok je kompletne oplotený a poskytuje parkovanie vo dvore pre 2 osobné autá, ktoré využívajú pre vstup dvojkrídlovú bránu. Pri dome sa nachádza vyvýšená terasa so sedením a vstupom do domu. V udržiavanej záhrade nájdete vinič a ovocné stromy. V okolí domu, ako aj v krásnej predzáhradke je množstvo okrasných drevín a kvetín.

Rodinný dom sa nachádza v obytnej zóne, cca 350 m od centra obce Neded. Obec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť vrátane škôlky, školy, detského ihriska, potravín, reštaurácie, či cukrárne. Pri obci tečie rieka Váh, ktorú môžete využiť na rekreačné účely, alebo rybolov. V blízkosti rieky je plánovaná výstavba cyklotrasy smerom do mesta Šaľa a taktiež do mesta Kolárovo.

Ak hľadáte rodinný dom s možnosťou vytvorenia dvoch bytových jednotiek a pozemkom v tichej časti obce, kde strávite príjemné dni so svojou rodinou a priateľmi a to všetko za prijateľnú cenu, tak táto nehnuteľnosť je určená práve Vám!

"Udržiavaný rodinný dom v tichej lokalite s tepelným čerpadlom."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
57688 * 149900
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia