Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chata Miloslavov, okr. Senec, Alžbetin Dvor - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj záhradnú chatu na rovinatom slnečnom pozemku s rozlohou 498 m², v obci Miloslavov, časť Alžbetin Dvor. Zastavaná plocha je 43 m², úžitková cca 60 m², pozemok má pravidelný tvar s rozmermi 23x22 m. Chata je prevažne murovaná, časť z dreva, strecha sedlová (asfaltový šindel), podlahy plávajúca podlaha a dlažba, okná sú plastové so žalúziami. Dispozícia domu: vstupná prestrešená terasa, vstupná chodba s prechodom do obývacej časti spojenej s kuchynským kútom, kúpeľňa (sprchový kút) s toaletou. Schodiskom sa vychádza na poschodie, kde sú dve samostatné nepriechodné miestnosti. Orientácia okien je na juhozápad. Voda je zo studne, odpad do septiku, kúrenie je zabezpečené kachlami, elektrika je do domu privedená, vynášanie smetí pravidelne každé 2 týždne. Internetové pripojenie je riešené prostredníctvom "mikrovlnky" a TV signál formou satelitu. Prístup od hlavnej komunikácie je po spevnenej ceste. Na pozemku sa nachádza menší domček (unimobunka), ktorá slúži na uskladnenie vecí, vonkajšia sprcha, záhradný gril. Pozemok je celý oplotený a 2 strany pozemku lemujú vysoké tuje, poskytujú tak maximálne súkromie. Dom je možné využívať nielen v letných mesiacoch, ale aj ako celoročné bývanie. Parkovať sa dá pred domom alebo priamo na pozemku. Poloha nehnuteľnosti poskytuje možnosť denného dochádzania do hlavného mesta. Bratislavská mestská časť Podunajské Biskupice je vzdialená len 10 km. Železničná stanica Regiojetu je vzdialená 800 metrov. Obec Miloslavov poskytuje dobrú základnú občiansku vybavenosť. Ak hľadáte miesto "ďaleko od hlučného davu", prípadne alternatívne celoročné bývanie za cenu 1. izbového bytu v BA, príďte sa pozrieť, radi vás privítame. Obhliadky sú možné v akomkoľvek čase po predchádzajúcej dohode, aj počas víkendov. Nehnuteľnosť je po kúpe voľná. Maklér odporúča obhliadku!

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62012
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
42848 kristinajedina[at]haloreality.sk 87990
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62012
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia