Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, hotel , - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj rekreačné zariadenie – zabehnutý penzión v Ľubietovej, jednom z najkrajších miest Pohronia. Bol postavený v roku 1983 a po rozsiahlej rekonštrukcii realizovanej v rokoch 2012-2018 Vám ho ponúkame v súčasnej podobe. Zastavaná plocha je 4000 m² na pozemku o rozlohe 16 583 m². Predmetom osobitného predaja sú aj pozemky o celkovej rozlohe 34 515 m² v blízkosti nehnuteľnosti. Ide o atraktívnu lokalitu uprostred krásnych lesov Slovenského Rudohoria v magickom údolí, ktorým preteká horský potok z nádherným výhľadom na panenskú prírodu, ktorá predstavuje turisticky vysoko atraktívne prostredie s potenciálom celoročnej rekreácie. Blízka obec Ľubietová má dobrú občiansku vybavenosť, do Banskej Bystrice a na diaľničný privádzač do Bratislavy je to 25 km. Prístup je bezproblémový, udržiavanou miestnou asfaltovou komunikáciou. Penzión je trojpodlažná, podpivničená budova, pôdorys penzionu má 690 m², tvar L. Obvodové nosné steny a nosné priečky sú postavené z tehloblokov, vonkajšie sú z 2/3 zateplené. Sedlová strecha je riešená zosilneným kovovým krovom, pokrytá pozinkovaným plechom. Vnútorná časť pozostáva zo suterénu, kde sa nachádzajú sklady, technická miestnosť, kotolňa, detská herňa a sauna, schodišťom je prístupné druhé podlažie, kde sa nachádza hlavný vchod, recepcia, spojovacia chodba, kuchyňa, jedáleň, reštaurácia z vonkajšou terasou, kancelária a rodinné izby zo sociálnym zariadením, na druhom podlaží je k dispozícií veľká spoločenská hala a banketka, vhodné ako školiace a spoločenské priestory, 2 samostatné apartmány, dve izby /3 + 3/ lôžka, sociálne zariadenie a kuchynka, 3- dvojlôžkové izby so sociálnym zariadením s kapacitou spolu 89 lôžok . I.poschodie 4 rodinné bunky -dve izby /2 + 4 /lôžka so sociálnym zariadením,2 rodinné bunky sú tam dve izby / 2 + 3/ lôžka so sociálny zariadením, 1 dvojlôžková izba so sociálnym zariadením, spolu 36 lôžok. II.poschodie má 6rodinných buniek ,dve izby /2 + 4 / lôžka so sociálnym zariadením, 1 rodinnú bunku,dve izby /2+ 3/ lôžka so sociálnym zariadením. Stropy I. a II. nadzemného podlažia sú znížené a izolované. Na severovýchodnej strane budovy je dostavaná zrubová časť objektu, užívaná ako tradičná koliba a sklad športového materiálu. Na pozemku je množstvo spevnených plôch určených na šport, detské hry, parkovanie a menšie objekty určené na spoločenskú zábavu, hry ale i na organizovanie svadby v prírode a duchovné i telesné cvičenia. Penzión má vlastný vodný zdroj pitnej vody, vykurovanie je zabezpečované elektrickým ústredným kúrením, k dispozícií je aj kotol na pevné palivo, odpad je zvedený do septika. Je celoročne využiteľný a spolu s pozemkom tvorí ideálnu investičnú príležitosť a zároveň ideálne spĺňa podmienky na život v prírode. Pohronie posledných niekoľko rokov zvyšuje rast turistickej návštevnosti a tento trend stále pokračuje.

"Vynikajúca investičná príležitosť do rozsiahleho pozemku a rekreačného strediska"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
55963 annanociarova[at]haloreality.sk 1750000
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia