Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Liptovský Trnovec

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Liptovský Trnovec časť Liptovský Mikuláš, ktorý sa nachádza na pozemku o celkovej rozlohe 844 m². Rodinný dom je postavený v sústredenej zástavbe rodinných domov na mierne svahovitom teréne. Celková zastavaná plocha rodinného domu je 104,95m². Rodinný dom je čiastočne podpivničený.
Dispozicia domu:
Prízemie – zádverie, chodba so schodiskom, tri izby, kúpeľňa s WC, druhá kúpeľňa a kuchyňa.
Suterén – kotolňa, sklad, schodisko.
Podkrovie – tri izby, kúpeľňa, WC, kuchynský kút, balkón, terasa.
Dom je v súčasnej dobe sčasti obývaný (prízemie a suterén). Je po rozsiahlej rekonštrukcii prízemia a neukončenej nadstavby - podkrovia. Rekonštrukcia bola realizovaná v roku 2007 a 2008. V celom dome sú plastové okná. Podlahy v obytných miestnostiach na prízemí sú prevažne plávajúce, laminátové, sčasti s povrchom z keramickej dlažby. V suteréne sú podlahy s povrchom z cementového poteru. Okná sú plastové s izolačným dvojsklom, v podkroví plastové okná. Dvere v suteréne sú drevené plné v oceľových zárubniach. Na prízemí sú dvere rámové, osadené v zárubniach. Strechu tvorí sedlový väznicový drevený krov, krytina je škridlová (Bramac). Žľaby a zvody sú vyhotovené z eloxovaného hliníkového plechu.
Rodinný dom je napojený na verejný vodovod a rozvod elektrickej energie. Dom je napojený na vlastnú čistiareň odpadových vôd. Vykurovanie na prízemí je ústredné teplovodné, prevažne podlahové, v jednej izbe je oceľový radiátor. Zdrojom ústredného kúrenia je elektrická pec Protherm. V obývacej izbe na prízemí sa nachádza krbová pec na pevné palivo. K rodinnému domu patrí hospodárska budova a záhrada.
Rodinný dom sa nachádza v atraktívnom prostredí obce Liptovský Trnovec neďaleko aquaparku Tatralandia, vodného parku Bešeňová, lyžiarskych stredísk v Jasnej a susedného okresného mesta Liptovský Mikuláš.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4680
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
44720 * 138000
35000
zazmluvnených klientov
4680
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia