Rekonštruovaný a zariadený jednoizbový byt. Už sa len nasťahovať :-)

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, jednoizbový byt Liptovský Hrádok, Pri Úpuste - IBA U NÁS

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
64 900 €
69 900 €
5 000€ZNÍŽENIE CENY O

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný a zariadený jednoizbový byt o výmere 37m². Byt sa nachádza v katastri obce Liptovská Porúbka na okraji mesta Liptovský Hrádok pred mostom do Liptovskej Porúbky. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome na prízemí a orientovaný je na juhozápad.

DISPOZÍCIA BYTU:

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup po pravej strane do obývacej izby/spálne, smerom rovno do toalety, samostatnej kúpeľne s vaňou a vpravo do zariadenej kuchyne. Kuchyňa aj obývacia izba sú orientované na juhozápad. K bytu prislúcha štandardná latková pivnica ktorá je takisto na prízemi. Byt nemá blakón.

STAV A ZARIADENIE BYTU:
V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so spotrebičmi (elektrický sporák, digestor, chladnička, mikrovlnka). Byt prešiel postupnou rekonštrukciou, ktorá bola dokončená v roku 2022. Boli menené vstupné bezpečnostné dvere s kamerou, plávajúce podlahy, dlažba v kuchyni, obklady, sanita v kúpeľni a na toalete, plastové okná, stierky na stenách. Byt je kúpou voľný a predáva sa tak ako je zariadený na fotkách s kompletným príslušenstvom, alebo podľa dohody s majiteľom. V byte je prípojka na internet.

STAV BYTOVÉHO DOMU:
Bytový dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou v roku 2014 - zateplenie, strecha, plastové okná. Interiér bytového domu rekonštruovaný zatiaľ výrazne nebol a rekonštrukcia zatiaľ naplánovaná nie je.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Mesačné náklady na bývanie pre 2 osoby sú vo výške cca 110-120 EUR.

POLOHA NEHNUTEĽNOSTI:
Byt sa nachádza v trojposchodovom bytovom dome bez výťahu v okrajovej časti mesta Liptovský Hrádok, resp. patrí už do katastra obce Liptovská Porúbka. Bytový dom sa nachádza v blízkosti píly, preto treba počítať s bežným každodeným ruchom, ktorý ale významne neprevyšuje ruch v okolí bytových domov, ktoré sa nachádzajú napríklad pri hlavnom ťahu a nákupnom centre. V blízkosti sa nachádzajú podniky ako Tesla, SVI a Eltek, čo môže byť výhoda pre záujemcov o kúpu bytu, ktorí by zvažovali prácu v týchto odvetviach.

NÁZOR MAKLÉRA:

Nespornou výhodou bytu je kompletná rekonštrukcia a zariadenie, takisto orientácia na juhozápad. Nie každému musí vyhovovať poloha na prízemi, ale v bytovom dome bez výťahu je to určite výhoda. Pre pracovníkov v drevárstve a elektro priemysle je zaujímavá poloha vzhľadom na blízkosť firiem s týmto zameraním. Menšou nevýhodou je to, že byt nemá balkón.

"Rekonštruovaný a zariadený jednoizbový byt. Už sa len nasťahovať :-)"
izieb
trieda
37 m²
osobné
0/3
juho-západ
áno
áno
áno
tehlová

Mgr. Marián Hlavna

Realitný maklér Liptovský Mikuláš

0944... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0944 515 056 marianhlavna[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Liptovskom Mikuláši podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Liptovskom Mikuláši, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Liptovskom Mikuláši

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Liptovskom Mikuláši.

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
44517 marianhlavna[at]haloreality.sk 64900
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Vyborny, odporucam, Jan Fronko.
  • S p. Mariánom Hlavnom sme boli veľmi spokojní pri predaji bytu. Profesionálny prístup a predaj prebehol dobre a rýchlo, so všetkým ochotne poradil a vybavil čo bolo potreba. Ostatným klientom pana Hlavnu doporučujeme. Diana Poláková
  • I would like to think Marian for the fast and efficient service when buying my House. He always answered my phone calls or returned the call quickly. Everything was completed very quickly and nothing was too much trouble for him. He can speak very good English and he even helped me with the utility company’s. I would definitely recommend Halo reality. Rád by som poďakoval Mariánovi za rýchly a pohotový servis pri kúpe môjho domu. Vždy mi promtne zdvíhal telefón alebo sa hneď ozval naspäť. Všetko prebehlo veľmi rýchlo a hladko, vždy bol nápomocný a nič preňho nebol problém. Hovorí veľmi dobre anglicky a dokonca mi pomohol s prepisom energií a pri komunikácii s úradmi. Určite doporučujem HALO reality. John Finney
  • Veľmi dobrá komunikácia, ochota, rady a pod…už som veľa nehnuteľnosti riešil v priebehu pár rokov a môžem povedať, že s takým profesionálnym prístupom som sa ešte nestretol, nech mu to aj Vám vydrží. S pozdravom, Michal Uhrin
  • Spokojná predávajúca a kupujúci po predaji/kúpe rodinného domu v okrese Poprad, obchod zastrešoval Marián Hlavna.

  • Spokojná predávajúca a nový majiteľ bytu v Liptovskom Hrádku, s manažérom pobočky Mgr. Mariánom Hlavnom.

  • Dobrá práca zo strany makléra. Igor
  • Sikovny a snazivy, spokojna. E.I.
  • Uspesne prevedenie narocnym procesom predaja bytu, rychlost, uzitocne informacie (aj v kritickych momentoch), trpezlivost a profesionalny pristup. Pavol
  • Veľmi spokojná, pán maklér bol milý, ochotný...
  • Maximálne spokojný s prístupom a všetkého okolo toho.
  • Ďakujeme pánovi Mariánovi Hlavnovi za odbornú pomoc počas predaja našej nehnuteľnosti. Oceňujeme jeho profesionalitu a trpezlivosť počas dlhodobej ponuky domu, ústretovosť a korektnú komunikáciu. N.K.
REALITNÝ MAKLÉR Liptovský Mikuláš
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia