Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chata Liesek - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj dvojpodlažnú rekreačnú chatu s pozemkom 1601 m². Objekt sa nachádza na Orave, v peknej, slnečnej a tichej lokalite pri obci Liesek v okrese Tvrdošín. Obidve nehnuteľnosti sú v osobnom vlastníctve. K chate, ktorá bola skolaudovaná v roku 2011, vedie udržiavaná kamenistá prístupová cesta. Stavba má pôdorys 37 m². Strecha je sedlová, pokrytá bonským šindľom. Prvé podlažie chaty je murované, druhé drevené. Dispozičné riešenie prvého podlažia tvorí spoločenská miestnosť prepojená s kuchynským kútom. V miestnosti je rozkladací gauč, oproti sa nachádza výkonná krbová pec na tuhé palivo. Steny sú obložené kameňom a drevom. V kuchynskej časti je dvojplatňový sporák s propanbutánovou fľašou a umývadlo. Nádrž s vodou je umiestnená na druhom podlaží. Na podlahe je keramická dlažba. Z miestnosti vedie drevené schodište na vyššie poschodie. Na druhom podlaží sú 2 spálne, kde sa nachádzajú dve dojlôžkové postele a jedna rozkladacia pohovka. V štíte strechy sú ďalšie priestory na spanie a úložný priestor. Vedľa chaty je drevená dreváreň so zastavanou plochou 16 m² a za ňou je postavená z drevených profilov elegantná suchá toaleta. Elektrika v chate sa vyrába cez elektrický generátor, ktorý je umiestnený v drevárni. Odpad sa rieši trativodom.
V zadnej časti chaty je vydláždená terasa so sedením a blízko nej ohnisko a gril. Na konci pozemku tečie potok. Pred chatou je možnosť parkovania pre viac áut. Rozľahlý, rovinatý a slnečný pozemok prislúchajúci ku chate je vhodný na rôzne športové aktivity: volejbal, badminton a pod.
Chata je kompletne vybavená a po dohode s majiteľom sa predáva aj so zariadením.
Prednosťou tejto ponuky je, že budúci majiteľ získa rekreačné bývanie v príjemnej lokalite s čulým turistickým ruchom a dobrou občianskou vybavenosťou. Najbližšie mesto Trstená je vzdialené len 6 km.
V blízkosti sú turistické centrá: SKI Centrum Vitanová – 7 km, Oravská priehrada – 11 km, Aqua-Park Meander Oravice – 12 km, Oravská galéria – Slanický Ostrov umenia – 17 km, Lyžiarske stredisko Roháče – Spálená – 33 km, Oravský Hrad – 35 km, Aqua-Park Tatralandia – 55 km.Maklér odporúča vidieť.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62323
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
40912 * 47500
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62323
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia