Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Kováčová

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj rodinný dom v osobnom vlastníctve v lokalite Kováčová zo sedemdesiatich rokov 20. stor., o zastavanej ploche 127m², dvomi nadzemnými a jedným podzemným podlažím (pivnica). Pivnica je v hĺbke zhruba 1,4 m pod terénom a v nej je umiestnená kuchyňa, práčovňa, špajza a kotolňa. Nadzemná časť domu je v dvoch výškových úrovniach, posunutých voči sebe asi o polovicu výšky typického podlažia.
Strecha z asfaltových pásov (sklo bit), atika oplechovaná, prístup na strechu rebríkom z úrovne terénu. Výmena strešnej krytiny bola prevedená firmou zhruba v roku 1988/89.
RD je pred rekonštrukciou, v stave zodpovedajúcom roku výstavby, je niekoľko rokov neobývaný.
Nosné konštrukcie sú prevažne z tvárnic hrúbky cca 400-450 mm, priečky tehlové, nosné steny v pivnici sú tehlové, sokel kamenný. Fasáda je brizolitová, vnútorné omietky vápenno-cementové.
Vykurovanie pomocou ústredného kúrenia s plynovým kotlom v samostatnej kotolni / sušiarni bielizne, ktorý slúžil aj k ohrevu teplej vody. Kúrenie je odpojené a pred rekonštrukciou a z týchto dôvodov má odpojený zásobník TUV.
Dom je napojený na všetky dostupné inžinierske siete, vrátane plynu. Telefónna linka je zavedená, ale momentálne odpojená – nie je využívaná. V rozvodnej skrini je napojenie na 230 a 400V, tak isto v garáži a dielni.
Vo vstupnej časti sa nachádza spoločenská miestnosť o celkovej ploche cca 16 m² priamo napojená na chodbu a jedna malá miestnosť - šatník. Vstup do domu je z dvoch protiľahlých strán prepojených 1,6 m širokou a asi 9 m dlhou chodbou, z ktorej je prístup do pivnice a oboch nadzemných podlaží, vyššie uvedenej šatne a spoločenskej miestnosti. Na každom nadzemnom podlaží vo vyššej časti domu (biela kocka) sa nachádza prvá bytová jednotka s tromi izbami, kuchynským kútom so zavedeným plynom a kúpeľňou s WC. Každá kúpeľňa je prístupná z bytu cez chodbu / medzi podestu o celkovej ploche cca 4,5 m².
Obytné miestnosti majú okná situované na juhozápad, v každej miestnosti je jedno okno, v obývacej miestnosti sú okná dve. Okná sú trojité, špaletové o rozmeroch 2 x 1 ,4 m. Všetky okná v dome sú pôvodné, drevené. V každom kuchynskom kúte je jedno malé okno, v byte na druhom nadzemnom podlaží je v kuchynke okno väčšie. Ku každému bytu ďalej náleží jedna špajza. Špajza ku spodnému bytu je umiestnená v pivnici, k hornému bytu sa nachádza na medziposchodí. Obytná plocha každého bytu bez kuchynského kútu, kúpeľne a chodby, je cca 60-65 m².
Podlahová krytina v pivnici je betónová mazanina, podlahy na chodbách sú z terazzovej dlažby, vstupná hala a spoločenská miestnosť - linoleum a v obytných miestnostiach sú dubové parkety vo veľmi dobrom stave, mierne poškodené/vysunuté len v mieste priestupov ústredného kúrenia.
Na medziposchodí sa nachádza spoločenská miestnosť, ateliér o celkovej rozlohe cca 30 m²a balkón cca 6 m².
K domu náleží garáž s dielňou pre jedno osobné auto a s malým skladovacím priestorom v zadnej časti. Ku garáži je pristavený skleník a hospodárska budova bežne používaná ako sklad dreva.
Príjazd ku garáži je po štrkovej ceste vedúcej okolo domu v celkovej dĺžke asi 30 m. Vedľa skleníka je jedno nekryté parkovacie státie.
Pozemok je oplotený po celom obvode, záhrada je vyvýšená oproti časti na ktorej stojí dom s príjazdovou cestou asi o 1 m, terén je spevnený kamenným múrom so základmi, z roku 1993-1994, v celkovej dĺžke asi 30 m.
V zadnej časti záhrady sú ovocné stromy, v prednej časti pred domom je malý park s exotickými drevinami a murovaným kamenným jazierkom cca 3 x 1, 5 m, ktoré je vypustené a zasypané zeminou.

VÝMERY POZEMKOV:
374/ 127m² - zastavané plochy a nádvoria (na parcele stojí RD)
375/1 1289m² - záhrada
375/2 718m² - záhrada
376/ 184m² - Zastavané plochy a nádvoria

POZEMOK CELKOM: 2318m²

Kováčová je obec na Slovensku v okrese Zvolen. Nadmorská výška cca 300 m. Je situovaná na juhozápadnom okraji Zvolenskej kotliny, 4 km západne od mesta Zvolen, na okraji Kremnických vrchov.
Popri obci vedie rýchlostná cesta z Nitry do Banskej Bystrice.
Vďaka termálnym prameňom je známa a vyhľadávaná tak pre liečebné, ako aj rekreačné účely. Do okolia je možné podnikať turistické vychádzky, výlety bicyklami, jazdiť na koňoch, či športovo rybárčiť. V obci je vybudovaná infraštruktúra, materská škôlka, základná škola, obchod kúpalisko, škôlka, kúpele...

Neváhajte ma kontaktovať, ak by ste mali akékoľvek otázky alebo by ste si chceli dohodnúť obhliadku.

Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania.

"Ponúkame na predaj rodinný dom na Kováčovej."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62328
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
56471 hanadubovska[at]haloreality.sk 274000
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62328
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia