Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Kopčany - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj pekný dvojpodlažný rodinný dom (1996) na Záhorí, v centre obce Kopčany (Holíč 5 km, SI - 12 km, SE - 28 km, BA - 80 km, ČR - 11 km). Je postavený na pravidelnom oplotenom rovinatom pozemku s výmerou 1080 m² so vstupom z dvoch strán, pripojený na elektriku 230V/400V, plyn, verejný vodovod, septik - verejná kanalizácia na hranici pozemku, kúrenie - ústredné - plyn, ohrev vody - plyn, ZP cca 360 m², OP cca 360 m². Materiál - porotherm/tehla, strecha sedlová - škridla, elektrika - meď, čiastočne podpivničený (cca 67 m²), zateplený - vrátane strechy, stropy - železobetón, podlahy - pláv. podlahy/dlažba, okná - plastové so žalúziami. K domu patrí prejazdné podbránie uzavreté z oboch strán (el. brána/železné vráta), hospodárska budova a garáž. Prízemie dispozične pozostáva zo štyroch pekných izieb, otvorenej kuchyne s jedálenským kútom, vstupnej chodby, kúpeľne s rohovou vaňou a s WC, a komory. Na poschodí je hala, štyri šikovné izby, kúpeľňa s rohovou vaňou a s WC a loggia. Dom bol skolaudovaný v roku 2017, v súčasnosti sa využíva ako komunitné centrum. V obci je kompletná občianska vybavenosť (škola, pošta, múzeum, knižnica, lekári, lekáreň, obchody a reštaurácie), výborná dostupnosť, množstvo kultúrnych a športových podujatí, možnosť agroturistiky (žrebčín), hubárčenie, rybolov, kúpanie, cyklotúry - cyklotrasa do ČR, a pod. Dom je vhodný na trvalé - aj dvojgeneračné bývanie, na podnikanie alebo ich kombináciu. Je kúpou ihneď voľný. Výborná ponuka + cena = maklér odporúča.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4680
recenzií od klientov
62242
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
50653 beataninisova[at]haloreality.sk 199900
35000
zazmluvnených klientov
4680
recenzií od klientov
62242
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia