Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Kežmarok, ul. Levočská - EXKLUZÍVNE HALO REALITY - ZNÍŽENÁ CENA

157 500 €
10 000€MEGA ZNÍŽENIE O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame exkluzívne na predaj pekný trojizbový byt s loggiou s výhľadom na Vysoké Tatry. Byt sa nachádza na 7/8 poschodí v tichej lokalite na Levočskej ulici v Kežmarku a prešiel kompletnou rekonštrukciou. Celková plocha bytu je 71 m² + 5 m² loggia. K bytu prislúcha pivnica (2m²) ktorá je na prízemí . Bytový dom je zateplený zo severnej strany, vymenené sú stúpacie rozvody, výťah, vchodové dvere z oboch strán s elektrickým vrátnikom a nové poštové schránky. Byt je orientovaný na severovýchod a juhozápad

DISPOZÍCIA BYTU:

Vstupná chodba, (5 m²) z ktorej je samostatný prístup po ľavej strane do detskej izby (11 m²), rovno je vstup do spálne (12 m²), z ktorej sa dostaneme na loggiu (5 m²). Po pravej strane je ďalšia chodba smerujúca do kuchyne (8 m²) a z nej po pravej strane je vstup do kúpeľné (6 m²) a na toaletu (1 m²). Kuchyňa je prepojená s obývacou izbou (22 m²) a to zväčšením priechodu bez dverí. Kuchyňa a obývacia izba sú orientované na severovýchod. Detská izba a spálňa s loggiou s výhľadom na panorámu Vysokých Tatier sú orientované na juhozápad. Byt je prijemne útulný, teplý a presvetlený.
K bytu prislúcha pivnica (2 m²) a nachádza sa v suteréne bytového domu.

STAV BYTU:

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2019.
Byt bol dispozičné upravený a to zmenšená vstupná chodba, kde sa získal väčší priestor na kuchyňu, toaletu a kúpeľnú. Murovaná kúpeľňa s vaňou na ktorej je nainštalovaná sklenená zástena, ktorá slúži ako sprchovací kút. Kombináciou 2 v 1 sa získal priestor na automatickú práčku. Nové plastové okna so žalúziami, bezpečnostné dvere, nove interiérové dvere so zárubňami , laminátové podlahy v izbách. V kuchyni a v kúpeľní keramická dlažba a obklad. V izbách stierka a benátsky štúk, znížený sadrokartónový strop s bodovými svetlami, nové radiátory, komplet nové rozvody, voda a elektrika. Kuchynská linka vyrobená na mieru so zabudovanými spotrebičmi : veľká americká chladnička, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, plynový sporák, umývačka riadu, umývací drez, digestor. V izbách a na chodbe vstavané skrine na mieru. Zasklená loggia.

STAV BYTOVÉHO DOMU:
Bytový dom ma 9 podlaží : 1 podlažie je prízemie, kde sú pivnice a spoločné priestory. Ďalšie 8 podlažia sú bytové jednotky do ktorých je prístup po schodoch a výťahom. Vstup do bytového domu je z oboch strán. Zateplený je len z jednej strany. Schodisko a steny v bytovom dome sú pôvodné, udržiavané, v dobrom stave.

NÁKLADY: Náklady pre 2-člennú rodinu sú 190 eur, ( teplá voda, kúrenie, osvetlenie, fond opráv a správa),

LOKALITA:

Bytový dom sa nachádza na hranici mesta Kežmarok a obce Ľubica. V blízkosti sídliská je: škola, škôlka, športoviská nákupné centra a priamo pred bytovým domom je cyklochodník. Do centra mesta je asi 15 min. peši. Mesto Kežmarok ma kompletnú občiansku vybavenosť.

CELKOVÉ HODNOTENIE: Príjemný, moderný a presvetlený byt, po kompletnej rekonštrukcii ladený do zemitých farieb, len sa nasťahovať. Je vhodný pre mladých ľudí, rodiny s deťmi. Najväčšou výhodou je, že sa až na pár výnimiek predáva kompletne zariadený. BONUS: Vážení klienti, rád Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie, vrátane poskytovania BEZPLATNEJ pomoci pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nezávislého sprostredkovateľa.
Srdečne Vás pozývam na obhliadku.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62330
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
60246 janhoroba[at]haloreality.sk 147500
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62330
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia