Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Jatov, so zameraním na chov koní - ZNÍŽENÁ CENA

160 000 €
20 000€MEGA ZNÍŽENIE O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom so zameraním na chov koní v obci Jatov časť Kendereš. Nehnuteľnosť bola postavená v roku 1956 z materiálu - pálená tehla a nachádza sa na rovinatom, slnečnom a oplotenom pozemku s celkovou rozlohou 4268 m².

DISPOZÍCIA RD
- vstupná chodba, predsieň, kuchyňa, obývacia miestnosť, spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou a toaletou

REKONŠTRUKCIA
v roku 2007 prebehla čiastočná rekonštrukcia, v rámci ktorej bolo zmenené:
- dostavanie vstupnej chodby, výmena strešného latovania a škridle, zateplenie – severná strana 15 cm polystyrén a ostatné 10 cm polystyrén + fasáda, v spálni a detskej izbe plastové okná + vnútorné žalúzie, nové parkety

IS - elektrina, plyn, kvalitná voda je čerpaná iba zo studne, odpad je vedený do žumpy. Kúrenie a ohrev vody je zabezpečený plynovým kotlom, prípadne elektrickými radiátormi.

Na pozemku sa nachádza všetko potrebné pre chov koní :
- maštaľ so štyrmi boxami pre kone a senník
- piesková jazdiareň v rozmere 20 x 40 m
- výbeh s prístreškom s kamerovým systémom

Nehnuteľnosť vzhľadom na svoju polohu a rozsiahlosť pozemku je vhodná aj vybudovanie rodinnej farmy, prípadne ako investičná príležitosť.

LOKALITANehnuteľnosť sa nachádza vo veľmi peknej a tichej časti obce a je vzdialená 24 km od Nových Zámkov a 11 km od Šale.

Na vaše ďalšie prípadné otázky, Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke).

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62011
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
60537 andreakovarcikova[at]haloreality.sk 140000
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62011
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia