Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Horná Ves, okr. Prievidza - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj rekreačnú chalupu/rodinný dom v okrajovej časti obce Horná Ves, v okrese Prievidza. Nachádza sa na pozemku o rozlohe 511m², plocha zastavaná domom je 80m². Cena tejto nehnuteľnosti je 42.500 Eur.
Zvyšná časť pozemku o rozlohe 1766m² sa momentálne k domácemu relaxu nevyužíva. Samozrejme je rovnako súčasťou predaja 11 Eur/1m².
Celková cena oboch nehnuteľností je 62.000 Eur.Samotný dom je postavený v kombinácii kameňa, dreva a nepálenej tehly. V tomto duchu bol aj následne rekonštruovaný. Rekonštrukcia prebiehala v rokoch 2005 až 2006. Spočívala vo výmene strechy zn.Bramac aj celého podkrovia, vymurovaní venca, spevnenia celej stavby. Bola vytvorená kúpeľňa so sprchovým kútom, nanovo riešené sieťky i omietky, nové elektrické rozvody, stropné hrady v hlavnej obývacej izbe i v letnej kuchyni. Vykurovanie je riešené pecou na pevné palivo, TUV elektrickým bojlerom a WC - suché. Plynová prípojka sa nachádza priamo na pozemku. Okná sú pôvodné drevenné dvojité, podlahy - dlažba. Dispozičné riešenie domu: hlavný vstup do veľkej obývacej izby s kuchynským kútom, priestranná kúpelňa, výstup po drevenných schodoch do podkrovia, kde sa nachádza jedna obytná miestnosť a druhá v stave prípravy na zobytnenie. Bez podpivničenia, s asfaltovou prístupovou cestou.
Súčasťou záhrady sú drevenné hospodárske priestory, ktoré dotvárajú scenériu vidieckej chalupy. Zaujímavosťou na pozemku je veľká kovová nádrž - cisterna na zber dažďovej vody. Možnosť oddýchnuť a zrelaxovať po náročnom dni či týždni máte pod košatým orechom alebo medzi ovocnými stromami s prekrásnym výhľadom na okolité polia, lúky či lesy. Občianska vybavenosť ako ZŠ, MŠ, potraviny, pošta v dosahu cca 5min.
Vzdialenosť: Partizánske - 11km, Prievidza - 27km, Bojnický zámok a ZOO - 25km, Termálne kúpele Malé Bielice - 13km.



Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4673
recenzií od klientov
62223
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
37248 * 42500
35000
zazmluvnených klientov
4673
recenzií od klientov
62223
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia