Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Halič, Staničná - IBA U NÁS + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj rodinný dom v obi Halič / okres LC

Dom - postavený z materiálu dutá tehla bol skolaudovaný v roku 1990, garáž bola urobéná ako prístavba ku domu pod už urobenou strechou. Dom pozostáva z dvoch nadzemný poschodí a jedného čiastočne prízemného / z prednej strany domu podpivničeného poschodia.
Zariadenie domu ostáva pri predaji podla ďalšej osobnej dohody. Jednotilivé poschodia sú prepojené schodiskom, do domu sa vchádza hlavným vchodom, bočným vchodom do neobytných miestností , garáž je prechodná.

Garáž - priestranná garáž má veľkú montážnu jamu ktorá je pod celou plochou garáže.
Nad garážou sa nachádza padláš na drevených trámoch.

Dispozícia - prízemie / podpivničené poschodie pozostáva z 5 miestností : kotolňa, posilňovňa, práčova, menšia miestnosť, špajza.

Prvé nadzemné poschodie : zádverie, vstupná hala, kuchyňa + špajza, WC , kúpelňa, obývacia izba a spálňa ktoré sú prepojené / rozdelené zaťahovacími roletami.

Druhé nadzemné poschodie : vstupná chodba, 3 izby ( detská izba, spálňa, obývacia izba), kuchyňa, zo spálne je východ na lodžiu.

Technické parametre : dom prešiel väčšou rekonštrukciou v roku 2020 a 2021.
Podlahy má kombinované - linoleum, plávacie podlahy a dlažba. Vykurované je plynovým kotlom , vo vstupnej hale sa nachádza krb na pevné palivo (bez prieduchov). Okná vo všetkých obytných miestnostiach a vstupné dvere sú plastové (2021), okná v neobytných miestnostiach sú drevené. Strešná krytina je plechová (2011) , rozvody elektriny sú medené.
Dom je napojený na elektrinu, plyn, obecný vodovod aj studňu, septik ktorý vedie do obecnej kanalizácie. Studňa má čerpadlo, je potiahnutú do práčovne aj do záhrady.Omietka na dome je brizolitová.

Pozemok - rovinatý o celkovej rozlohe 943 m² , nachádzajú sa na dom ovocné stromy, kríky, záhradka so skleníkom (7x2m), murovaný záhradný domček, v prednej časti altánok a studňa.
Pozemok je slnečný orientovaný na východ a západ.

Blízke okolie - susedstvo je veľmi tiché a príjemné, cca 500m od domu sa nachádza Haličský zámok, v obci je ZŠ, MŠ, lekári, obecný úrad, potraviny, reštaurácie či pekáreň.
Okresné mesto Lučenec je vzdialené iba 5km.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62257
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
59274 jansvinciak[at]haloreality.sk 175000
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62257
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia