Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chalupa Detvianska Huta, Bratkovica

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj chalupu s úžasnými výhľadmi na okraji lesa. Ak túžite po tichu a kľude v lone prírody táto nehnuteľnosť je ideálna. K pozemku vedie celoročne udržiavaná asfaltová cesta. Chalupa je v pôvodnom no zachovalom stave, nachádza sa v obci Bratkovica na parcele o výmere 4755m². Nehnuteľnosť je na katastri vedená ako rodinný dom. Dom je dvojpodlažný, napojený na elektrinu, vodu má z vlastnej studne, vykurovanie je kombinované na drevo a elektrinu. Hneď ako vstúpite do vnútra sa nachádza spoločenská miestnosť, a komora. Zo spoločenskej miestnosti vedú dvere do vnútornej časti domu. Tu sa na prízemí nachádza útulná obývacia časť prepojená s kuchyňou, spálňa, toaleta s kúpeľňou a schody vedúce na prvé poschodie. Na poschodí sú dve identické spálne, kde sa v každej z nich pohodlne vyspia 4 ľudia. K domu patrí aj priestranná hospodárska kamenná budova, využíva sa ako altánok a spoločenská miestnosť, je tam však možnosť prerobiť ju na ďalšiu obytnú plochu. Časť kamennej budovy je využívaná ako kôlňa. Súčasťou chalupy je aj klenbová pivnica so stálou teplotou 8 °C. Okolie domu je príjemné, tiché, obklopené prírodou, vhodné na turistiku, hubárčenie, či poľovanie. Chata je orientovaná na juh a nachádza sa v nadmorskej výške 970m. Lyžiarske stredisko Kočanda je vzdialené iba 700m a lyžiarske stredisko Zerrenpach 2km. Nehnuteľnosť je ideálna na chalupu prípadne sezónne bývanie pre tých, ktorí prahnú po pokoji a čistom vzduchu. 

VÝHODY:

chalupa je okamžite voľná a pripravená pre nového majiteľa
nachádza sa v tichej lokalite obklopená prírodou
dosť ďaleko od davov ľudí, no stále dosť blízko späť do civilizácie
možnosť športovo sa vyžiť, bežky, lyžovanie, hubárčenie, prechádzky

LOKALITA:

obec Bradkovica je vyhľadávaná obec hlavne vďaka krásnemu prostrediu s dostatkom zelene a celoročnému vyžitiu sa. Najväčším benefitom lokality je predovšetkým príroda, okolité kopce, ticho a pokoj.

NÁZOR MAKLÉRA:

Ak hľadáte nehnuteľnosť, ktorú by ste mohli celoročne využívať, očistiť si myseľ od každodenných starostí a okľudniť si dušu obklopený prírodou, toto je idealne bývanie pre Vás. Či by ste sa už rozhodli využívať nehnuteľnosť ako chalupu, alebo celeročné byvanie, učite by ste si prišli na svoje.

Ak by ste mali akékoľvek otázky, alebo by ste si chceli dohodnúť obhliadku neváhajte ma kontaktovať.

"Pokoj a kľud v chalupe na okraji lesa s čarokrásnym výhľadom "
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
56589 darinasedliakova[at]haloreality.sk 157500
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia