Byt v srdci Demänovskej doliny, iba 200m od vleku. Bližšie sa už nedá :-)

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Demänovská Dolina, Staré koliesko - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný trojizbový byt v samotnom srdci Demänovskej doliny - časť Staré koliesko, len 200 m od lyžiarskeho strediska Jasná Lúčky a 350m Jasná Záhradky.

BYTOVÝ DOM:

Byt sa nachádza na prízemí trojpodlažného tehlového bytového domu (bez výťahu), ktorý zatiaľ neprešiel zateplením. Zateplenie sa plánuje. Základy bytového domu boli zaizolované a bol zrekonštruovaný vstup do vchodu - schody a nové vchodové dvere.

BYT - ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
Samotný byt je orientovaný na sever, východ a juh a prešiel v roku 2019 kompletnou rekonštrukciou. Vchodové dvere do bytu sú bezpečnostné značky ADLO. Podlaha bola vyrovnaná nivelizačnou hmotou, na ktorú bolo položené teplovodné podlahové vykurovanie (samostatný elektrický kotol Protherm) a plávajúca podlaha. Bola vymenená elektroinštalácia - meď, urobené stierky, severná stena bola odizolovaná pieskovcovo-íľovou izoláciou Wolf, v celom byte bolo urobené zateplenie stropu izoláciou NOBASIL a následné dokončenie sandrokartónovým podhľadom, v centrálnej časti bytu s bodovými svetlami. Okná sú plastové - Salamander s izolačným 3-sklom (5 rokov záruka). V celom byte je nábytok namieru s množstvom odkladacieho priestoru v podobe vstavaných skríň s otváracím systémom Klik-Klak. V byte sa nachádza trezor na cennosti.

KUCHYŇA:
Kuchynská linka namieru s dizajnovým originálnym ručne robeným obkladom so vstavanými spotrebičmi, ktoré samorejme zostávajú pri predaji - mikrovlnná rúra, umývačka riadu, el. rúra, el. sklokeramická varná doska - všetko značky BOSCH, vstavaná chladnička Electrolux. Z kuchyne je prístup na balkón.

KÚPEĽŇA:
V kúpeľni a na samostatnej toalete (Geberit) boli použité materiály od spoločnosti Empíria, masívne drevo, sprchový systém Hansa a batérie Hansgrohe. V kúpeľni zostáva práčka Samsung.

OBÝVACIA IZBA:
V obývacej izbe sa nachádza gauč s konferenčným stolíkom a 43 palcovou LED TV Samsung, barové stoličky a pult oddeľujúci kuchynský kút. Takisto je tam predpríprava na vonkajší komín a krbovú piecku.

DVE SAMOSTATNÉ IZBY:
Okrem obývacej izby spojenej s kuchyňou sa v byte nachádzajú dve samostané izby orientované na juh. V oboch sa nachádzajú vstavané skrine a obe majú prístup na balkón. V jednej sa nachádza manželská posteľ a v druhej jednolôžko s komodou.

K bytu prislúcha pivnica o rozmeroch 1,2 x 2,25m.

OKOLIE:
Demänovská dolina, v ktorej sa byt nachádza je najnavštevovanejšou lokalitou Nízkych Tatier s výbornou dostupnosťou priamo z diaľnice D1. Sú tu veľmi dobré podmienky nielen na zimné športy ale aj turistiku a ďalšie letné rekreačné aktivity ako skalolezenie, návšteva aquaparku Tatralandia (15 km) a cykloturistiku. V blízkosti sa nachádzajú svetoznáme jaskyne - Demänovská jaskyňa Slobody, Demänovská ľadová jaskyňa, Vrbické pleso (1 km), ľanový park Tarzánia (500m)

"Byt v srdci Demänovskej doliny, iba 200m od vleku. Bližšie sa už nedá :-)"
izieb
trieda
66 m²
osobné
1/3
juho-východ
áno
áno
áno

Mgr. Marián Hlavna

Realitný maklér Liptovský Mikuláš

0944... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0944 515 056 marianhlavna[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Liptovskom Mikuláši podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Liptovskom Mikuláši, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Liptovskom Mikuláši

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Liptovskom Mikuláši.

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
53648 marianhlavna[at]haloreality.sk 299000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Ďakujeme pánovi Mariánovi Hlavnovi za odbornú pomoc počas predaja našej nehnuteľnosti. Oceňujeme jeho profesionalitu a trpezlivosť počas dlhodobej ponuky domu, ústretovosť a korektnú komunikáciu. N.K.
  • Boli sme veľmi spokojní. Makléra odporúčame. Všetko prebehlo v kľude a pohode.
  • Výborný prístup, Daniel Karas
  • Super komunikácie, jednanie ako aj pristup. Maximálna spokojnosť. Ján Páluš
  • Velmi ustretovy, profesionalny. Komunikacia bez problemov. Pan Hlavna bol k dispozicii a reagoval na vsetky nase otazky kedykolvek. Budeme odporucat. Dakujeme pekne, Fronkovci
  • Sme spokojní, p. Hlavna nám vysvetlil všetky možnosti, ale aj povinnosti pri kúpe domu, nemá problém prispôsobiť sa nám časovo, môžme sa naňho telefonicky kedykoľvek v prípade otázok alebo nejakých nejasností obrátiť, osobné stretnutia ohľadom zmluvy prebehli vo veľmi krátkom čase-čo je pre nás dôležité. Veľmi jasne a zrozumiteľne (tiež trpezlivo) odpovedal na naše otázky. Za mňa super- takto si predstavujem prácu makléra. Z.I.
  • Veľmi dobrá komunikácia, ochota, rady a pod…už som veľa nehnuteľnosti riešil v priebehu pár rokov a môžem povedať, že s takým profesionálnym prístupom som sa ešte nestretol, nech mu to aj Vám vydrží. S pozdravom, Michal Uhrin
  • Spokojná s komunikáciou, službami a pomocou pri predaji nehnuteľnosti. Ďakujem, A.H.
  • Chcem poďakovať, za veľkú profesionalitu pána Hlavnu, za rýchly a profesionálny prístup, pomoc a informovanosť pri každom kroku, ktorý mi prejavil pri predaji bytu. Vybral som si ho ako makléra len tak náhodou cez internet, a odporúčam pána Hlavnu, každému kto chce predať či kúpiť nehnuteľnosť. Je to osoba na správnom mieste. Marián V.
  • Spokojní kupujúci/predávajúci pri preberaní bytu v Liptovskom Hrádku, s manažérom pobočky Mgr. Mariánom Hlavnom.

  • I would like to think Marian for the fast and efficient service when buying my House. He always answered my phone calls or returned the call quickly. Everything was completed very quickly and nothing was too much trouble for him. He can speak very good English and he even helped me with the utility company’s. I would definitely recommend Halo reality. Rád by som poďakoval Mariánovi za rýchly a pohotový servis pri kúpe môjho domu. Vždy mi promtne zdvíhal telefón alebo sa hneď ozval naspäť. Všetko prebehlo veľmi rýchlo a hladko, vždy bol nápomocný a nič preňho nebol problém. Hovorí veľmi dobre anglicky a dokonca mi pomohol s prepisom energií a pri komunikácii s úradmi. Určite doporučujem HALO reality. John Finney
REALITNÝ MAKLÉR Liptovský Mikuláš
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia