Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, rodinný dom Častkovce - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný rodinný dom nachádzajúci sa v tichej časti obce Častkovce. Dom má 4 obytné miestnosti, je dvojpodlažný a je celý podpivničený. V suteréne, ktorý je pod celým domom sa nachádza garáž, kotolňa a rôzne ďalšie pivničné priestory. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza vstupná chodba, schodisko, kúpeľňa spojená s WC, priestranná obývačka spojená s kuchyňou a špajza. V obývačke sú dvere vedúce priamo do záhrady. Na poschodí sa nachádzajú tri obytné miestnosti, chodba a kúpeľňa spojená s WC. Na každom poschodí je lodžia, orientovaná smerom do ulice. Dom je veľmi dobre dispozične riešený a v dome prebehla čiastočná rekonštrukcia a to najmä na prízemí, ktoré je z väčšej časti hotové. Mimo iného boli rekonštruované podlahy, elektrické rozvody, odpady, rozvody vody a kúrenia a boli vymenené okná. Niektoré miestnosti na pochodí, ako aj schodisko sú stále rozpracované a nedokončené. Dom je vykurovaný plynom a plyn spolu s elektrinou slúžia aj na ohrev teplej vody. Dom je napojený na vlastnú studňu s pitnou vodou, ktorá sa nachádza v pivnici, no zároveň existuje možnosť napojiť sa na vodu obecnú. Odkanalizovanie je riešené pomocou trativodu. V dome sa nachádza komín, ktorý umožňuje používanie krbu resp. krbových kachieľ v obývačke. Celková výmera pozemkov, ktoré sa predávajú spolu s domom je 730 m². Z toho je v podiele 1/1 516 m² a zvyšok tvoria podiely v záhrade. Celková výmera pozemkov a záhrad funkčne spojených s domom a aktuálne užívaných majiteľom je však až 1616 m². Vedľa domu, v záhrade sa nachádza zachovalá vínna pivnička. Pozrite si 3D prehliadku na našej stránke. Maklér odporúča.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
52228 martinvozar[at]haloreality.sk 122000
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia