Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom , + stavebný pozemok 989 m², len 6 km od Nitry - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný rodinný dom s ďalším menším samostatne stojacim domom a stavebný pozemok s rozlohou 989 m². Nehnuteľnosti sa nachádzajú len 6 km od Nitry, v tichej lokalite, v obci Cabaj-Čápor, časť Čápor, okres Nitra. Domy ležia na slnečnom, rovinatom pozemku pravidelného tvaru s rozlohou 885 m² (46,77 m x 18,83 m).

Stavebná parcela má rozlohu 989 m² a je určená pre výstavbu 1 rodinného domu. Pozemok je rozdelený na príjazd, ktorý má rozmery 4 x 46,77 metra a ďalej je v šírke 22,92 metra a dĺžke 35,18 metra. Časť pozemku určená na samotnú realizáciu rodinného domu (bez príjazdu) má cca 806 m² a pravidelný obdĺžnikový tvar.

Uvedené parcely je možné užívať ako celok spolu s rodinným domom a menším domom, celková rozloha pozemku je tak 1874 m².

Zastavaná plocha rodinného domu je 107 m², letnej kuchynky 39 m². Rodinný dom bol daný do užívania v roku 1973 a do roku 2020 na ňom prebehla takmer kompletná rekonštrukcia. Strecha je sedlová, kúrenie je centrálne plynové pomocou radiátorov, nová elektroinštalácia (okrem izieb). Okná sú plastové, zateplenie 10 cm Nobasil (minerálna vlna). Podlahy sú v kombinácií dlažba a drevené parkety. Časť domu je podpivničená (28 m²) s množstvom úložného priestoru. Pivnica je suchá.

Dispozícia: vstupná chodba, schodisko do obytnej časti, chodba, väčšia kuchyňa (kuchynská linka je vyrobená na mieru), prechodová chodba so vstupom do kúpeľne a na samostatnú toaletu a 3 samostatné miestnosti. Pivničné priestory majú 2 miestnosti a vchádza sa do nich po rovnakom schodisku ako do obytnej časti. Priestranné podkrovie je možné zobytniť a vzniknú tak ďalšie 2 miestnosti a kúpeľňa.

Letná kuchynka (menší dom) je taktiež kompletne zrekonštruovaná, zateplená a má 2 plnohodnotné miestnosti (izba + kuchyňa), toaleta s umývadlom a úložným priestorom má samostaný vstup z exteriéru. Vykurovanie je pomocou piecky na pevné palivo alebo plynovými gamatkami. Po menších úpravách môže slúžiť ako plnohodnotné bývanie.

Záhrada môže novým majiteľom slúžiť ako oddychová zóna, prípadne je vhodná pre pestovanie zeleniny.
Parkovanie pre 1 auto je zabezpečené pod prístreškom pri dome, ďalšie auto môže parkovať na vydláždenej ploche.

Nehnuteľnosť je pripojená na všetky inžinierske siete (obecná voda, studňa, plyn, kanalizácia, elektrina). Mesačné náklady sa po zateplení výrazne znížili a sú okolo 120 eur/mesiac.

V prípade záujmu je možná kúpa len rodinného domu s menším domom na pozemku s rozlohou 885 m² alebo je možná len kúpa stavebnej parcely s rozlohou 989 m². Viac info po telefóne.

Obec poskytuje výbornú, kompletnú občiansku vybavenosť (MŠ, ZŠ, obchody, reštaurácie, prevádzky, čerpacia stanica...) a vzhľadom na bezprostrednú blízkosť mesta Nitra (6 km) je poloha nehnuteľností veľmi atraktívna s možnosťou denného dochádzania. Autobusové spojenie je dobré. Nehnuteľnosti sa nachádzajú v tichej lokalite, ulica nie je prejazdná a slúži len pre obyvateľov danej ulice.

Nehnuteľnosti sú bez tiarch a po kúpe ihneď voľné. Srdečne pozývam na obhliadku (po dohode možná aj počas víkendu). Kľúče v RK.

"2 zrekonštruované domy na pozemku + samostatná stavebná parcela, Nitra len 6 km"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
60319 kristinajedina[at]haloreality.sk 249990
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia