Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Brestovany - NOVOSTAVBA - ZNÍŽENÁ CENA

395 000 €
15 000€MEGA ZNÍŽENIE O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj luxusný rod. dom v Brestovanoch. Trojpodlažný rod. dom skolaudovaný v roku 2014. V celom dome použité kvalitné materiály. Zateplený dom z tehloblokov. Rozloha pozemku 774m², rozmery 11x70m. Dom je na svahu, pivnica od ulice je pod zemou, od záhrady je v rovine záhrady. Predávaný dom je súčasťou dvojdomu, zastavaná plocha 112m², každé podlažie má 84m².
Dispozícia:
Pivnica: šatník, veľká spoločenská miestnosť s kuchyňou s východom na zastrešenú terasu, 1x izba, kúpeľňa so sprchovacím kútom a s WC, sklad.
Prízemie: predsieň, technická miestnosť, kúpeľňa, samostatné WC, kuchyňa s obývacou izbou, spálňa, garáž.
Poschodie: 3x izba, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC a loggia.
Podkrovie domu je pochôdzne, využitie ako sklad.
Za domom pekná udržiavaná záhrada s novým záhradným domčekom (20m²), v záhrade ovocné stromi a vyvýšené záhony.
Dom napojený na všetky IS, nainštalovaný centrálny filter na obecnú vodu pre celý dom, na pozemku aj vlastná studňa, kúrenie plynom do radiátorov. Predpríprava na krb. V domre je nainštalovaný kamerový systém.
Pred domom parkovanie pre 1 auto, vo dvore parkovanie pre 3 autá + garáž. Dom sa predáva so zariadením.
V súčastnosti sa 3izb. poschodie prenajíma, je oddelené od ostatného domu.
Obec Brestovany ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, vynikajúca poloha a blízkosť Trnavy a prípoj na diaľnicu.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
59782 milossilny[at]haloreality.sk 380000
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia