Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt , , VÝHODNÁ KÚPA - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

159 000 €
14 000€MEGA ZNÍŽENIE O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj presvetlený dvojizbový byt v Bratislave - časť Podunajské Biskupice, na Bieloruskej ulici. Byt s úžitkovou výmerou 45,15 m² sa nachádza na vyvýšenom prízemí, v kompletne zrekonštruovanom a zateplenom panelovom bytovom dome s výťahom, so 7 poschodiami. K bytu prislúcha aj pivničná kobka v suteréne domu. Orientácia bytu je na západnú a východnú stranu, s upokojujúco príjemným pohľadom do parku vnútrobloku, ktorý tvorí súčasť sídliska Medzi Jarkami. Známy je najmä modelom lietajúceho taniera, ktorý sa nachádza priamo v tomto parku, spolu s multifunkčným a street workout ihriskom. Byt sa ponúka kompletne zariadený spotrebičmi a nábytkom.

Dispozícia bytu pozostáva:
- predsieň disponuje predsieňovým nábytkom, ktorý ponúka dostatočný priestor pre uloženie kabátov, búnd, či topánok, po vstupe do bytu
- kúpeľňa vybavená klasickou vaňou a umývadlom, ako aj samostatné WC, ktoré sú umiestnené v panelovom jadre, ktorý je obrovskou výhodou oproti klasickému umakartovému. Kúpeľňa aj WC sú obložené keramickým obkladom a dlažbou.
- kuchyňa s priestrannou kuchynskou linkou so stavanými spotrebičmi a veľkou samostatne stojacou chladničkou
- priestranná obývacia izba, ktorá disponuje zánovnou sedacou súpravou, obývacím nábytkom a biokrbom
- útulne kompletne zariadená spálňa, do ktorej sa dostanete cez malú šíkovnú chodbičku, ktorá sa netají, že do nej môžete podľa vlastného vkusu umiestniť komôdku, či menšíu vstavanú skriňu
- z obývacej izby vedie výstup na peknú udržiavanú loďžiu, ktorá je zasklená posuvným systémom

V byte sú namontované bezpečnostné dvere Securido, plastové okná s novými žalúziami a sieťkami proti hmyzu, laminátová podlaha v spálni, dlažba v celom byte okrem spálne, v obývacej izbe biokrb s obložením steny, optický internet a digitálna TV od Telekomu. Parkovanie pred bytovým domom a v jeho okolí je vo väčšine dňa bezproblémové.

Momentálne nastavené mesačné náklady pre dvojčlennú rodinu predstavujú 150€ (už spolu so ZSE a SPP) a zároveň má bytový dom vo FO nasporených 27500€. V roku 2009 bol bytový dom zateplený, čím nadobudol energetický certifikát v danom roku triedy C.

Lokalita:
- kompletná občianska vybavenosť - obchody (OD Hron, Tesco Extra), pohostinstvo, hotel, wellnes, bazén, pizzéria, škôlka, škola, lekáreň, zmrzlináreň, reśtaurácie, futbalové ihrisko, baseballové ihrisko, lesopark, multifunkčné ihrisko, street workout ihrisko, veľkorysý park vo vnútrobloku plný zelene, zástavky MHD na dosah pár desiatok metrov,
- len 12 minút autom Nové Košariská, ktoré sú známe najmä vďaka jazeru, ktoré sa v lete využíva na slnenie a kúpanie a vďaka čistej vode a dobrej viditeľnosti aj na potápanie. Potápačská základňa vybudovaná pri tomto jazere tu celoročne prevádzkuje bufet s občerstvením a konajú sa tu aj rôzne akcie a podujatia
- len 23 minút autom je vzdialený multifunkčný rezort X-bionic Sphere v Šamoríne, ktorý okrem jazdeckého klubu ponúka široké možnosti relaxu a športu s olympijským vybavením na svetovej úrovni – pre profesionálov i amatérov, fitness, wellness, športové krúžky pre deti... Niekoľko detských, plaveckých aj relaxačných bazénov s toboganmi poskytuje relax pre celú rodinu. Okrem športového vyžitia sa tu konajú rôzne európske i svetové športové súťaže, kultúrne podujatia, k dispozícii je Tuli kino a na svoje si prídu aj gurmáni.
- okolie ponúka rekreáciu a príjemné prechádzky v blízkom lesoparku, alebo cyklotrasu Malý Dunaj
- len 5 minút autom napojenie na diaľnicu D4/R7, alebo do 15 minút príjazd do centra mesta

Neváhajte ma kontaktovať v prípade akýchkoľvek otázok, poskytnutia informácii, či pre dohodnutie termínu obhliadky.

"Útulný dvojizbový byt v krásnom prostredí plnom zelene a voľnočasových ihrísk "
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
60414 viliamsmerek[at]haloreality.sk 145000
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia