Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Bratislava Nové Mesto, Vajnorská - IBA U NÁS - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj slnečný kompletne zrekonštruovaný trojizbový byt v Bratislave, mestská časť Nové Mesto oproti nákupnému centru VIVO na Vajnorskej ulici s vlastným uzatvoreným rozľahlým pozemkom. Celková plocha bytu je 77,56 m² (byt - 71,87 m², pivnica - 5,69 m², lodžia - 2,88 m²), nachádza sa na 3/5 poschodí tehlového bytového domu bez výťahu.

DISPOZÍCIA BYTU:

obývačka prepojená s kuchyňou, 2 samostatné nepriechodné izby, priestranná kúpeľňa s vaňou a WC, samostatné WC, vstupná chodba, lodžia.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

byt prešiel kompletnou a kvalitnou rekonštrukciou na jar tohto roku a zatiaľ nebol obývaný. Vymenené sú všetky rozvody (elektroinštalácia, voda, kanalizácia), okná sú plastové so sieťkami a vonkajšími roletami (obývačka a jedna izba), podlahy sú pokryté v dvoch miestnostiach pôvodnými drevenými parketami, v jednej izbe je laminátová podlaha, na chodbe, v kúpeľni a WC je položená dlažba, v kuchyni je osadená nová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi Gorenje (elektrická varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, digestor), ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru, v obývačke a izbe sa nachádzajú klimatizačné jednotky, v kúpeľni na na WC sú použité kvalitné obklady a sanita, vymenené sú aj interiérové dvere s obložkovými zárubňami.
Bytový dom prechádza rozsiahlou rekonštrukciou, v rámci ktorej sa mena stúpacie rozvody, vstupné brány, na spoločnom dvore je vybudované parkovisko a opravená je aj prístupová cesta. Sedlová strecha domu je taktiež vymenená. Dvor je prístupný z dvoch strán, uzavretý diaľkovo ovládanou bránou. Okrem parkovania je na dvore priestor na záhradničenie, detské ihrisko, posedenie.

LOKALITA:

bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, ktorá ponúka obyvateľom všetky výhody mesta a zároveň dostatok priestoru na športové aktivity či prechádzky v prírode. V pešej dostupnosti je základná aj materská škola, hneď oproti bytovému domu sa nachádza OC VIVO so všetkými potrebnými obchodmi a službami, neďaleko domu je niekoľko veľkých detských ihrísk, pri dome je zastávka električky aj MHD s jednoduchým a rýchlym presunom do mesta. Na športové vyžitie sú v pešej dostupnosti k dispozícii jazero Kuchajda, plaváreň Pasienky, štadión Pasienky, či NTC alebo NFC. Neoceniteľné sú aj neďaleké vinohrady a Malé Karpaty s cyklotrasami a turistickými chodníčkami, ktoré lákajú na romantické prechádzky, turistiku, či iné športové aktivity.

VÝHODY:

- vlastný uzatvorený dvor s dostatkom parkovacích miest, čo má v čase zavádzania rezidenčného parkovania nesporné výhody,
- okamžite obývateľný byt po kompletnej kvalitnej rekonštrukcii,
- slnečný byt orientovaný na dve svetové strany - obývačka a jedna izba na juhovýchodnu stranu, druhá izba a kúpeľňa orientované na severozápadnú stranu,
- nízky počet bytov v dome a skvelí susedia, ktorí vytvárajú atmosféru rodinného bývania,
- skvelá občianska vybavenosť,
- dostatok zelene.

"Nádherný byt neďaleko centra mesta s vynikajúcou občanskou vybavenosťou"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62329
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
59520 katarinaparsova[at]haloreality.sk 289990
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62329
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia