Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom , Borský Peter - EXKLUZÍVNE HALO REALITY + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame v exkluzívnom zastúpení na predaj krásny štvorizbový rodinný dom v tichej časti obce Borský Mikuláš, časť Borský Peter.
Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou (posledná 2021). Nachádza sa na oplotenom, vkusne upravenom pozemku o veľkosti 338m².

Dispozičné riešenie: priestranná predsieň, chodba, obývacia izba, spálňa, detská izba, pracovňa, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, umývadlom a s WC, špajza.

Dom sa predáva s kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi, a to indukčná varná doska, odsávač pár, chladnička s mraziakom dolu, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a rúra na pečenie. Takisto súčasťou predaja sú vstavané skrine v spálni a detskej izbe. Ostatné vnútorné zariadenie domu nie je súčasťou predaja.

Pôvodná časť domu datuje začiatok užívania v roku 1965 (murivo - pálená tehla) V roku 2018 pribudla pristavená časť a v roku 2021 bola dokončená aj druhá časť (Ytong). Dom je zateplený, s novou fasádou. Strešná krytina je KMB Beta. Kúrenie je z časti plynové (pôvodná časť domu), kde plynový kotol je umiestnený v kúpeľni, reguľovaný termostatom v obývacej miestnosti. V novej časti je riešené kúrenie elektrickými radiátormi s vlastným regulovateľným termostatom.
V dome sú nové plastové okná, laminátová podlaha, v kuchyni a kúpeľni dlažba. Interiérové dvere sú drevené s obložkovými zárubňami. Stropy sú znížené sadrokartónom, nad ním izolačná vata. Nový krov, takisto latovanie. V rámci rekonštrukcie boli menené, resp. doplnené rozvody elektriky, plynu a vody. Pri rekonštrukcii boli použité kvalitné materiály. Nového majiteľa isto zaujmú aj dotykové vypínače a svetlovody Velux v kuchyni a na chodbe. V obývacej miestnosti je fasádna stierka.

Na dvore sa nachádza bezúdržbový, oceľový, záhradný domček so švajčiarskou fasádou o veľkosti 3x3m spojený s prístreškom 4x3, ktorý slúži na príjemné posedenie pod ním.
Pozemok je kompletne oplotený okrasným betónovým plotom. Na vjazd na parkovacie miesto na pozemku slúži hliníková, elektrická, posuvná brána s diaľkovým ovládačom. Vchod na pozemok je cez hliníkovú bránku, napojenú na videovrátnik s elektrickým otváraním. Na pozemku sa nachádza žumpa o veľkosti cca 8m3.

Mesačné náklady sú cca 200 Eur.

Napriek tomu, že rozloha pozemku nie je najväčšia, je vkusne upravený, zelený a poskytuje maximálne pohodlie a čas pre rodinu.

Tichá lokalita + precízna rekonštrukcia + nenáročná údržba = maklér odporúča.

"Očarujúci dom s upraveným pozemkom v tichej časti..."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4611
recenzií od klientov
61919
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
56012 lukasemrich[at]haloreality.sk 149990
35000
klientov so zmluvou
4611
recenzií od klientov
61919
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia